Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellene ezt kezelnem?
En nem értem mi abban a jo ha vki eroszakra tesz meg vmit a masikert.
Fene se követelőzne.
Ez nekem is nagyon, de nagyon rosszul esne és maximálisan megértelek. Próbálom a párodat is megérteni, mert nemrég hagytam ott egy olyan munkahelyet, ahol akkora felelősség volt rajtam, hogy egész évben egyetlen napot sem vehettem ki, még lázasan is dolgoztam. Viszont ismerem magam annyira, hogy ha a páromnak egy ilyen fontos napja lett volna, az sem érdekel, ha a főnököm berág emiatt.
Nem hergelni akarlak, de egy ismerősöm párjának is most volt a diplomaosztója. Az ismerősömnek előtte egy héttel volt egy nagyon durva műtétje, az agyából operáltak ki valamit, mégis elment a diplomaosztóra orvosi engedéllyel és ő volt a világ legbüszkébb embere, hogy a párja egy újabb mérföldkövet elért.
Nem lehet, hogy a párodnak kisebbségi érzése van emiatt? Nem tudom, hogy diplomás-e, de ez ugrott be valamiért, hogy lehet, nem akarja magát kevesebbnek érezni nálad és ezért érezné kellemetlennek, hogy ott legyen!?
Nehéz ilyenkor tanácsot adni, a családod hogyan látja a helyzetet? Ők nyilván jobban ismernek titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!