Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nem megalázó nektek szexkapcsolatnál, hogy aznap akár sokadikok vagytok a sorban?
PL van egy nős pali
A többit a fantàziàtokra bízom
Ha reggel szexelt egy nővel a partnered, majd délután is, te meg 23:00-ra vagy berendelve nála. Ergo futószalag módon ürítget. Nem megalázó ez egy nőnek?
Mit nem lehet ezen érteni?????
Ugyan kérlek, egy ilyen felállásban a két ember közül inkább a férfinek kellene ilyenen kattognia. Egy hasonló kaliberű nőt mindig tízszer többen dugnának meg, mint egy hasonló kaliberű férfit. Mire legyen az ember irig, hogy valaki a tizedannyi lehetősége közül többre rárepül? Csinálja.
Másrészt normális embereknél a szexkapcsolat is kizárólagossággal jár. A szó, amit te keresel, az egyéjszakás. Azért az emberek nem hülyék, pont az az előnye a szexkapcsolatnak, hogy biztonságos és rendszeres szexet nyújt, érzelmi sallang nélkül. Nem kell minden faszba beleülni, vállalva az egészségügyi rizikót, mert van a közelben egy stabilan. Ugyanez fordítva is.
Álmodozz csak :D
Mellesleg honnan veszed, hogy a szexkapolatod csak veled szexel? :D
Nyuszifül, szexkapcsolatban én is a farkáért használom a palit, és a kérdésre válaszolva, de, megalázó volt a fiúkáknak, mikor kiderult, hogy egyszerre 3at is kurogattam:D
De a vicc, hogy annyira nem volt tartása egyiknek se, hogy azután is hagyta magát hasznalni mindegyik
Ahogy mondod, mindenki más.
Nekem nem férne bele kapcsolat. Sokat dolgozom, utazom, nem vagyok egy romantikus, lelkizős alkat.
A férfi, akivel 3 éve találkozgatok ugyanez.
Tudom, hogy nem találkozgat mással, egymásra is alig van időnk. Napokig szervezzük általában, hogy mindkettőnknek jó legyen.
Nem tudom, te honnan veszed ezt a reggel-délben-este mással dolgot.
Munkanélküli ösztönlény szexkapcsolatra se kellene. Fontos, hogy lehessen vele normálisan beszélni azért. Mi orvosok vagyunk, pl munkáról szeretünk beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!