Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mennyire vagyok ezert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mennyire vagyok ezert aberralt? L

Figyelt kérdés
20 eves leszek, es egy 50 valahany eves ferfi ugy erzem bejon. Tudom hogy beteges, nem is biztos hogy akarnek valamit, lehet csak fantaziaban izgat kicsit. De tenyleg nem ilyen oregemberes, nem rancos annyira mint a korebeliek. De nem akarok magyarazkodni, mert en is erzem hogy gaz 🤣 De nem "szerelmesen" tetszik, hanem csak vonzonak tartom mint ferfi.
2022. jún. 22. 08:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem kicsit erős, de ez ilyen.

Hol én is 20 évvel idősebbre buktam, de rájöttem, hogy ez annyira nem én vagyok, hogy most még évek elteltével a sokkal fiatalabb srác vonz..

Miért ne? Egyszer élünk.

2022. jún. 22. 12:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Szuper csaj vagy!
2022. jún. 23. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!