Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Van egy nő akit nagyon szeretek és életemben először lettem szerelmes és nagyon jó érzés. Előtte még sosem és barátnőm sem volt nagyon, de ez a nő ez engem megfogott. Én nagyon zárkózott vagyok és nincsenek barátaim nehezen engedek magam mellé bárkit.
Évvel a nővel minden ok volt.
Majd egyik napról a másikra minden ok nélkül nem veszi fel a telefont, aggódok érte, mert előtte sose csinálta ezt
Majd elmegyek a lakásához mivel sokszor jártam nála ott se nyit ajtót.
És aggódok érte mert nem tudom mi az oka hogy nem beszélgetünk.
Majd kiderült hogy meghalt korábban az apja most nemrég még a legjobb barátja rákban.
De ezt nem O mondta hanem én derítettem ki. Azt mondta hogy a barátja nagyon beteg, és az apja meghalt.
De azt nem hogy a barátja is most halt meg.
A lényeg az hogy kb. 3 lassan 4 hete egyáltalán nem beszélünk és nem tudom az okát. Smsben mondta egyszer hogy ne zaklassam minden előzmény nélkül 2 héttel később miután aggódtam érte.
És ennyi.
Semmi válasz arra sem hogy miért nem beszélünk.
Szerelmi banat és depressziós lettem ez miatt sajnos és nem tudok belőle kimászni.
30/f

Úristen. Te beteg vagy! Ne nyomozz utána és ne zaklasd a lakásán!
Jó oka van, hogy nem mondta el az intim dolgait, nem bízik benned és szerintem teljesen jogosan.
2-es: Te érted egyáltalán a kérdést? Nem értem őtl, szo nálkul megszuntette velem ok nélkul a kapcsolatot. De előtte azért lehuzott pénzzel is. És sosem volt nagyon előtte barátnőm. Kamaszkoromban sem. És azért 29 évesen lassan 30 évesen nem egsészséges. ÉS nekem több honapig vagy évig tart mire megbizok valakiben. Ugye ez átment igaz? Ezt neki is mondtam nagyon szokszor, hogy én bizk benne de ne használjon ki, az elején mondtam neki.
Ha valaki sz nélkul eltunik, me megszunteti a másikkal a kapcsolatot ugy hoyg ráadásul ő 42 éves tehát nem 29 vagy 30 éves, érett nő, akkor azért egy okot mondhatna.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!