Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljam be, hogy kezdek egyre jobban megbolondulni érte?
Hozzátartozik, hogy 12 év van köztünk és távolság is akad. Viszont ha nem is napi szinten, de 2 napontba beszélünk és nagyon jó hatással vagyok rá, ezt ő maga említette. Személyesen már találkoztunk hiszen úgy ismertük meg egymást, ez már kapcsolattartás, de kezdek egyre jobban belebolondulni.
Építő jellegű kritikákat köszönöm!

Nem kritizálni akarok, hanem megírni a nézetem:
- 12 év nem éppen nagy korkülönbség (előfordul, ha nem is naponta),
- a távolság már elgondolkodtatóbb. Ha megmarad a kapcsolat, akkor bizonyára tesztek majd arról, hogy nagyon közel, vagy együtt lakva közelre kerüljetek egymáshoz,
- nem mindegy, hogy Te vagy a férfi (talán nem), vagy a nő vagy, de mindegy, hiszen most már a nők is szabadon kezdeményeznek. A most 79 éves bátyámnak is üzent (1951-ben) egy lány a keresztanyja által, hogy szeretné, ha a bátyám udvarolna neki. Ott voltam a 60. házassági évfordulójukon!
A lényeg, hogy férfiként, nőként de mindenképpen azt mondd neki, amit iránta érzel. Pl. "Talán ismerjük egymást annyira, hogy bevallhassam Neked, hogy én többet érzek irántad, mint egyszerű barát iránt éreznék. Mit szólnál ahhoz, ha magasabb szintre emelnénk a kapcsolatunkat?"
A válaszához tartsd magad.
1-es igazad van, máris teszek róla.
2-es nagyon szépen köszönöm!
30 éves férfi vagyok és 18 éves a hölgy. Természetesen 1 évig még biztosan meg lenne a távolság a tanulmányok miatt, de a jövőben már abban a városban folytatja a tanulmányait, ahol én lakok. Nagyon jól kijövünk egymással, jelenleg még csak haveri a kapcsolat. Röviden tömören ennyi.

mit akarsz egy éppen hogy nagykorú kiscsajtól?
sztem nagyon más életszakaszban vagytok, hagyd őt.
bár nyilván az egódat növeli, h. jó vagy egy 18 évesnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!