Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt?
Egy éve vagyunk együtt a barátommal. Tegnap kiderült - illetve mintha valami mellékes dolog lenne, véletlen elkotyogta - hogy egy haverja pár hete felhívta, nem érdekelne engem egy állás. Casinóban hostess munka lett volna, magas fizetéssel, de a megkérdezésem nélkül a nevemben elutasította. Mikor rákérdeztem hogy ez mégis mi volt, annyit mondott, hogy még a végén lecsapna a kezéről valami gazdag fószer.
Először imponált, hogy féltékeny, de aztán elgondolkodtam ezen. Egyrészt szeretem, nem hagynám el. Másrészt kicsit olyan, mintha a tulajdonának tekintene, de az sem vagyok szerintem. Ti mire gondolnátok hasonló szituban?

Semmit
Baratom meg az instám torolte ki egy laza mozdulattal. Engem meg se hatott.

Ne hagyd, hogy a téged érintő lényeges kérédsekben megkérdezésed nélkül döntsön helyetted.
Helyedben elgondolkoznék azon, hogy a jövőben is ezt teszi-e (alighanem, mert ki akar sajátítani, féltékeny), vagy szabadabb mozgást enged Neked.
Gondold át, győződj meg valóban ezekről és dönts.
Távolról sem igaz, hogy minden hostess feslett qrv@.

Ha a kiscsaj belemegy, az az ő döntése. Persze, neki is jól jöttek a kantestvérek, hiszen talán (biztosan) még külön díjazták is őt.
Számtalan buktató van az életben, de arra van az eszünk, hogy gondolkozzunk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!