Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mire véljem?

Figyelt kérdés
Férjhez mentem érdekből, viszont egy másik férfiba vagyok szerelmes, ezzel a férfival volt kapcsolatom sőt 4évig tartottuk a kapcsolatot folyamatosan de ő nem viszonozta az érzelmeim így a javaimat helyeztem előtérbe, meg tudta férjhez mentem azóta bánja ahogy velem viselkedett és szerelmet valott flörtöl de nagyon féltékeny elég sokat beszélünk mindent tudni akar, szerelmemnek nevez,de találkozni nem akar nekem ez annyira rossz és megvisel miért most mondja el nekem mit érez... 😥😥😥
2022. febr. 8. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=5o43lnDyI4M

"Az életem egy brazil szappanopera

unalmas és közveszélyes

tele van álkonfliktusokkal

és néha roppant sekélyes".. 😂

2022. febr. 8. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Érdekből mész férjhez? Szép mondhatom..
2022. febr. 8. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A mamàmnál néha làtom az isztambuli menyasszonyt sose maradok le ha egy honapig nem làttam sem..igaz történet alapján van..ott is szétvàlasztottàk a fiatal szerelmeseket mindkettőnek lett csalàdja majd öregként talàltak egymàsra lett pàr szép évük feleségül is vette majd a nő beteg lett hogy elfogja veszteni az emlékeit stb.a férfi meg elaludt..pàr év ami nekik jutott..

Egy életünk van azt is elcsesszük a való életben..

Vàrj ràm 7évet meg még nemtudok elvàllni vàrnàl rám 4évet stb.ilyen nincs..de van :(

2022. febr. 8. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Mindketten sem az eszerol szeretnek...
2022. febr. 8. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:

"ő nem viszonozta az érzelmeim"

Ezzel vége is volt.

Ne tarts vele semmilyen kapcsolatot, csak gond és bánat lenne belőle.

2022. febr. 9. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!