Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem sikerül jól a szex egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem sikerül jól a szex egy új partnerrel, attól még alakulhat jól a későbbiekben a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Hallottatok már olyanról, hogy amikor először nem volt igazán jó a szex, de aztán mégis összejöttek? Vagy emiatt eltűnhet a férfi örökre?

És ha lehet még próbálkozni, mennyi idő után érdemes?

Kell várni egy kis időt?

Ilyen esetben meg kell beszélni hogy mi lehetett a probléma?

Volt már olyan valakinek, hogy elsőre nem volt jó, de mégis később az összeszokás után mégis jól alakult a szexuális élet az illetővel?

Vagy ez gyakori hogy elsőre nem a legjobb?

2022. jún. 21. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
Szerencsés esetben mindig kapóra fog jönni neki egy naiva, akivel eljátszhatja ugyanezt. Az ilyen emberek olyanok mint a gumilabda, áldozatról-áldozatra ugrálnak.
2022. jún. 23. 23:38
 52/74 A kérdező kommentje:
42-es: egyébként még utána napi kapcsolatban voltunk. De most már egyre többször van hogy nem válaszol az üzenetekre, sőt olyan is amikor napokig el sem olvassa. Ebből feltételeztem hogy előbb utóbb esetleg eltűnik.
2022. jún. 24. 11:56
 53/74 anonim ***** válasza:
48. Az már régen rossz, ha a nőt ócsárolja. Akkor valószínűleg nem felelt meg neki. Ennél még a hallgatás is jobb. Szerintem nem az a fajta, aki előre bejelenti hogy le fog lépni. Különben sem lehet mindenkivel megbeszélni a dolgokat.
2022. jún. 24. 22:59
 54/74 anonim ***** válasza:
52. Mikor beszéltetek legutoljára? Mi volt a reakciója?
2022. jún. 24. 23:04
 55/74 A kérdező kommentje:

Kb egy hete beszéltünk. De mostanában eléggé elfoglalt.

Először még mondta egyértelműen, hogy majd szeretne újabb találkozást, csak utána elkezdte kielemezni, hogy milyen voltam a szexben (negatívan).

2022. jún. 24. 23:27
 56/74 anonim ***** válasza:
És te ebből mit szűrtél le?
2022. jún. 24. 23:33
 57/74 anonim ***** válasza:
Ha már most negatívan kritizál, az azt jelenti hogy nem jöttél be neki. Mintha indokot keresne, hogy miért nem akar veled találkozni. Közben ki tudja miért ilyen elfoglalt? Írtad hogy egy felszínes, érzelemmentes ember. Neked ez a zsánered? Én nem bíznék benne! Neked viszont nincs elég tartásod. Szerintem már tudja hogy nem illetek össze, te viszont nagyot sérülhetsz általa.
2022. jún. 25. 00:18
 58/74 A kérdező kommentje:
Nem ilyen a zsánerem. Csak mivel nekem már voltak érzelmeim, elég nehéz feldolgoznom, hogy nem volt rendes soha, csak mást mutatott. Az pedig hogy nem jöttem be neki, lehet, de kritizálni elég sértő. Nekem legalábbis rosszul esett, nagyon magamra vettem.
2022. jún. 25. 00:32
 59/74 anonim ***** válasza:
És neked van még gyomrod ezek után lefeküdni vele? Nem sokra tart téged, de te se tartod túl sokra saját magad. Nem a zsánered, de azért hagyod hogy így bánjon veled, sőt még igényt is tartasz a folytatásra. Nem félsz attól, hogy ennek nagy bukta lesz a vége? Az érzelmeiddel még mindig nem foglalkozik, ahogy itt többen is megírták. Csak egy használati tárgy vagy a szemében, semmi több.
2022. jún. 25. 00:45
 60/74 A kérdező kommentje:
Csak egyszer feküdtünk le, azóta nem tudom ő mit akar. Lehet nem is lesz belőle semmi folytatás. Én is látom hogy nem szép ahogyan velem bánik, csak nehéz ezt elhinni és tudomásul venni, mert szex előtt nagyon más volt.
2022. jún. 25. 00:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!