Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat most vagy a későbbiekben 14/l és 27/f között?
Túl nagy korkülönbség. Teljesen más életszakaszban vannak. Egyikük még javában iskolába jár, nincs saját keresete, a szüleitől függ. A másikuk felnőtt ember, dolgozik (jó esetben), saját magát tartja el, számlákat fizet stb..
Testileg lehet érett egy 14 éves, de nem tud szerintem lelkileg, szellemileg egyenlő partnere lenni a 27 évesnek. Számomra problémás és nem normális, ha egy 27 éves fiú közeledik egy 14 éves lányhoz. Persze a lány érezhet plátói szerelmet, tökjó dolog sóvárogni kicsit (nekem is volt ilyen), de reális háttere nincs szerintem.
Hát figyelj... meg kell próbálni. :)
Utolsónak meg egyáltalán nincs igaza. Nem az életkortól, vagy attól lesz valami működőkéeps vagy sem, hogy honnan vagy pénzed, vagy hogy tanulsz-e vagy dolgozol. Érzelmi intellingencia kérdése, hogy az ember egy magától különböző emberrel is képes-e szót érteni.
14 éves még gyerek,nem tudom hogyan lehet egyszinten vele,érthet szót vele egy 20+ éves "férfi".
Ott bizony komoly bajok vannak,a lány szemszögéböl értem hogy miért vonzó de férfi részröl mindenképpen beteges
#6-os Szót tud érteni egy 14 éves meg egy 27, de nem komoly párkapcsolatban szerintem.
Nálunk az is probléma volt egy pici ideig a párommal (pedig 4év van csak köztünk),hogy én még egyetemre jártam, tanultam, bulizgattam, ő pedig már dolgozott, gyűjtögetett lakásra, családot szeretett volna lassan. Akkor egy 14 és 27 éves élete között mekkora különbség lehet..
Ez komolyan kérdéses?
Képtelen vagyok megérteni olyan "férfit", aki gyerekkel akar kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!