Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam szarul, ha határokat húzok a jövőnk érdekében?
A párommal 4 eve vagyunk együtt, ő 33 én 29 éves vagyok. Szeretnénk lépkedni előre az életben, de van néhány hatraltató tényező.
Peldaul az, hogy a pénzügyeket meglehetősen félvállról kezeli. Minden hónapban 0-ra, vagy minuszra jön ki, pedig nem keres rosszul.
Van egy hitele, és egy ismerősének törleszt e mellett, ami havi szinten 105 ezer forint kiadást jelent.
Nem tesz félre, arra hivatkozva, hogy éljünk, egyszer úgyis öröklünk, és ha letenne, alig maradna a nem kötelezőkre.
Albérletben élünk, itt Budapesten, ami havi 130e plusz rezsi.
Én sosem kértem tőle semmire, van saját keresetem, mindent egyenlo aranyban fizetunk.
Nem költi semmi megbotránkoztatora tudtommal, egyszeruen csak mint a homok, elfolyik az ujjai kozt.
Én ilyen mentalitassal nem tudok rá felnézni. Pedig nincsenek nagy vagyaim, csak stabilitást szeretnék.
(Gyermekkoromban egy nógrádi kis faluban, egyik naprol a masikra éltünk, rengeteg munkam van abban, hogy tisztességesen es nyugalomban éljek.)
Azt mondtam neki, hogy ha nem valtoztat rövidesen, akkor lehet nem éli tul a kapcsolatunk, pedig szivbol szeretem.
Jart mar igy valaki? Velem van a baj?
O azt mondja, ha igazan szeretnem, ezekbol nem csinalnek problemat.

Fiatalon, saját lakást nehéz szerezni.
Ha valóban éltek én nem foglalkoznék ezzel.
Éljetek, szórakozzatok.
Sokat fog ez számítani később, hogy van mire emlékezni.
Ki tudja mit hoz a jövő.
Ketten is egy albérlet nem sok. Lehet azt bírni. 20 év múlva meg hol lesztek azt megintcsak az idő hozza meg :)

Szerintem igazad van. Régen ugye jobban elkülönült az ismerkedés es jegyesseg időszaka a valódi egyuttelestol és közös koltsegvetestol (házasságtol) így ez pl teljesen valid indok lett volna felbontani egy jegyesseget.
Inkább az okoz gondot, hogy félig már elkotelezodtetek, felelősséget vallaltal már érte, most meg látod hogy mennyire nem tudtok közös célok felé haladni az eltérő pénzügyi kulturatok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!