Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzem vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a baratom erdeklodeset irantam?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi miatt lehet, szerinte tobb tenyezo de foleg tavolsag es hogy sok igy neki egyszerre mert ha egyutt vagyunk kulon nem tudunk letezni. Par honapja vagyunk egyutt de erzem es o is h kevesbe erdeklodik es tudunk rola beszelni de megis mit tehetnek?

2022. jún. 19. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmit..
2022. jún. 19. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Foglalkozz a saját életeddel, ne adj fel semmit a kapcsolatért, tedd azt, ami neked a legjobb. Másképp nem éri meg, még reménkedsz, így a szakítás még eltart egy darabig, de szerintem megtörténik
2022. jún. 19. 23:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Szeretnem ha megjavulna a kapcsolatunk es meg hiszek benne hogy megfordulhat.. csak kell egy kis ido
2022. jún. 19. 23:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Vaakinek volt hasonlo tapasztalata higy jora fordult?
2022. jún. 20. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!