Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon magam alatt vagyok mit te nézte?
Figyelt kérdés
Szóval van egy nő aki mocskos mód tetszik, szerelmes is vagyok belé, próbálkoztam nála engedte hogy fogdossam de ennyi volt utána elküldött...erre össze jött egy végzős diákkal és most vele van. Egyébként a csaj 30 körül mozog de nagyon baba....viszont én sík ideg vagyok azóta meg depressziós, utálom magamat is de már őt is amúgy...ha össze jönnének már lehet akkor sem lennék vele boldog.
Így megutott a dolog mert azt hittem lesz belőle valami, de semmi......
Mit csinálnátok? Más lány most nem jöhet szóba olyan élet undorom van. Köszi!
2022. jún. 19. 16:55
11/11 anonim 

válasza:

#10 hát nem tudom, melyik nőnek tetszene ez a stílus, lássuk be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!