Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon magam alatt vagyok mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon magam alatt vagyok mit te nézte?

Figyelt kérdés

Szóval van egy nő aki mocskos mód tetszik, szerelmes is vagyok belé, próbálkoztam nála engedte hogy fogdossam de ennyi volt utána elküldött...erre össze jött egy végzős diákkal és most vele van. Egyébként a csaj 30 körül mozog de nagyon baba....viszont én sík ideg vagyok azóta meg depressziós, utálom magamat is de már őt is amúgy...ha össze jönnének már lehet akkor sem lennék vele boldog.

Így megutott a dolog mert azt hittem lesz belőle valami, de semmi......

Mit csinálnátok? Más lány most nem jöhet szóba olyan élet undorom van. Köszi!

2022. jún. 19. 16:55
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Mit tennétek * bocs telefon
2022. jún. 19. 16:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tini rovat?
2022. jún. 19. 17:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Én 19 vagyok
2022. jún. 19. 17:02
 4/11 anonim válasza:
100%
Megértem a helyzetedet, én is hasonló cipőben járok. Lehet, hogy közhely, de idővel jobb lesz. Ha nem találkoztok, túl fogsz tudni lépni rajta. Tudom mit érzel, szar helyzet, de nem tudsz mit csinálni, túl kell élni. Legyél haverokkal, menj bulizni, élvezd a nyarat.
2022. jún. 19. 17:10
 5/11 anonim ***** válasza:
"Egyébként a csaj 30 körül mozog de nagyon baba" - Ezt nem értem. 30 körül van és babaarcú? Vagy annyi agya van?
2022. jún. 19. 17:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát ilyen műköröm építő...okosnak tűnt de b..za meg.
2022. jún. 19. 17:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
5. Iq-ra tippelnék... 😂
2022. jún. 19. 17:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Idővel el fog ez múlni meg nem értem hogy egy 30 éves nőnek mit tud nyújtani egy 20 éves, mármint ahhoz nagyon durván éretlenek kell lenni.. szerintem még te is érettebb vagy nála és azt most ne úgy értsd hogy korodhoz képest nem vagy érett, de hozzá képest igen. Ezek után meg nem lennél boldog vele de fogsz találni az életben jobb dolgokat
2022. jún. 19. 19:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi skacok/csajok amúgy. Inkább lefekszek a p..ba aztán bele törődök.
2022. jún. 19. 19:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet nem tetszik Neki a stílusod. Van ilyen.
2022. jún. 19. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!