Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kigyúrt srácok csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kigyúrt srácok csak a szintén edzős, mű nőket szeretik?

Figyelt kérdés

Azok a srácok, akik rendszeresen gyúrnak, csak a szintén edzőterembe járó, mű mellű és mű szájú csajokat szeretik? Csak azért kérdezem, mert valahogy kívülállóként ez a kép alakult ki ezekről a pasikról.

Nyilván nekik nagyon fontos a külső, de pl egy vékony, de nem mű, és helyes de átlagos csajjal nem is kezdenének soha? Pedig attól hogy valaki csak vékony és helyes az arca, attól még lehet jó csaj, de azért mert nem mű és nem feltűnően bombázó, amiatt már szóba sem jöhet egy izmos fiúnál?

Vagy ez csak nagyon nagy általánosítás?

2022. jún. 19. 11:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez most kicsit olyan, mint amikor a magas nők panaszkodnak, hogy az alacsony nők "elveszik" a magas férfiakat.

Abban az értelemben, hogy bezzeg neked a kigyúrt férfiak tetszenek, nem a magadhoz hasonló vékonyak, ilyet szeretnél párodnak, de te nem nagyon jársz sportolni és nem teszel érte semmit. Gáz ahogy ekézed az edzőterembe járó lányokat és próbálod eladni magad. Létezik olyan, hogy izmos férfi nem sportoló sovány nővel van együtt, de valószínűleg olyannal, aki nem volt ennyire ráfeküdve a témára, mint te.

2022. jún. 19. 11:42
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ez hulyeseg. Mindenkinek fontos a kulso es ebben a helyzetben nyilvan van egy kicsi elvaras, ha en teszek magamert es edzek es sportos vagyok a masik is vmit azert csinaljon, de ez abszolut nem elvaras pl nekem. Az h mu annak meg nem sok koze van h vki sportol, szoval siman van eselye egy altalad leirt lanynak is sztem.
2022. jún. 19. 11:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnézed, rengeteg kigyúrt csávónak van "teltebb" párja. Persze tény, hogy aii komolyabban műveli ezt a sportot, annak jobb ha a párja is hasonló életmódot folytat, különben nem sok idejük jutna egymásra. Én például napi 2-2,5 órát gyúrok meló után, gyakorlatilag ennyi az össz szabadidőm egy hétköznap. Stemélyi edzők meg egész nap bent vannak, nekik meg aztán tényleg nem szól másról az életük
2022. jún. 19. 11:56
 4/17 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy baj, ha egy nő edzőterembe jár vagy mű. Csak azt kérdeztem, hogy a kigyúrt srácoknak csak az ilyen nők tetszenek vagy előfordul hogy mások is bejönnek neki?
2022. jún. 19. 12:11
 5/17 A kérdező kommentje:
Azt meg szintén nem mondtam, hogy egy vékony csaj nem tesz semmit a testéért. Én is odafigyelek arra hogy vékony legyek, mozgok is valamennyit, de nem járok edzőterembe és nem műtetném magam. De ez nem jelenti azt hogy nem teszek semmit a külsőmért. Csak vannak olyan nők, akik sokkal látványosabbak, mert rengeteget edzenek stb. És a kérdés csak erről szólt, hogy csak a feltűnően bomba csajok jönnek be ezeknek a srácoknak vagy esetleg az átlagosabb, de azért csinos lányok. Ennyi. Nem a hatalmas nagy különbségekre gondoltam. Azt én is tudom hogy egy ilyen srác nem fog egy teljesen más nővel összejönni akinek feltűnően az ellentéte az alakja. Szóval ne értsétek félre amit írtam.
2022. jún. 19. 12:15
 6/17 anonim ***** válasza:
19%
Miért műnő neked az, aki nem egy teleszart búvárruha?
2022. jún. 19. 14:18
 7/17 anonim ***** válasza:

Neked mit jelent az, hogy kigyúrt?

Ki van maxolva az izom, vagy nyomja a szurit?

Ha igen, akkor nagyjából igen, hasonló kondis csajt keresnek, akinek nem annyira fontos a szex.

2022. jún. 19. 14:42
 8/17 A kérdező kommentje:
Miért nem műnő aki műtteti magát? Tehát nem természetes a szája melle stb. Miért kell ezen fenn akadni? Ez nem sértés, ez az igazság. Miért kell egyből feltételezni, hogy akkor a kérdező nem néz ki jól? Vannak a természetes és plasztikázott nők. Mind a kettő lehet szép és persze szélsőségek is vannak. De akinek több plasztikai műtétje is volt, mondjam hogy természetes? Ettől még nem ítélem el, az is lehet szép, ha ízlésesen csinálják és nem viszik túlzásba. De nem is ez volt a kérdésem lényege, ne erre tereljük el a dolgokat, nem rosszból írtam, viszont a kérdésem teljesen másról szólt.
2022. jún. 19. 15:39
 9/17 A kérdező kommentje:

7-es: igazából nem gondoltam külön az egyikre vagy a másikra. Mind a kettő. Bár nekem szimpatikusabb az a srác aki nem szteroidozik hanem sokat gyúr és attól lesz izmos.

De a szteroidok nem károsak nagyon a szervezetre? Vagy esetleg a szexuális teljesítményre?

2022. jún. 19. 15:42
 10/17 anonim ***** válasza:
60%
9# káros, de akinek van pénze, az folyamatosan megy vizsgálatokra.
2022. jún. 19. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!