Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mikor mondjátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mikor mondjátok egy nőnek azt hogy imádlak? Ha van is mögötte valami, vagy csak az adott helyzet hozza? Még csak 1 hónapja ismerem, de írta is, és mondta is már.

Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 09:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Pl. Egyik alkalom. Csak fél órára találkoztunk, szex nem volt. Adott egy puszit a homlokomra, azt mondta hogy annyira hiányzol imádlak.
2022. jún. 19. 11:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Valahogy fenn kell tartani a kapcsolatot. Ki tudja hánynak mondja még...
2022. jún. 19. 11:29
 13/16 A kérdező kommentje:

Olyan pozitívak vagytok :D

Oké, akkor nem jelent semmit.

2022. jún. 19. 11:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem kell ígéretnek venni!

Viszont van mögötte valami mindig, az hogy kedves akar lenni, és azt akarja hogy jól érezd magad.

Mindenképpen jó jel.

2022. jún. 19. 13:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet megmondani, hogy pont ő miért mondja. Mindne ember közt más a dolog és más a szándékuk is azzal, amit mondanak/tesznek.
2022. jún. 20. 08:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Sztem férfitól függ. Exem nekem már 2. randin is mondta, ő ilyen felfokozott érzelmi állapotú illető volt... az más kérdés, hogy hosszútávú kapcsolat lett belőle és tisztelt, de azért nekem ez még kicsit korai volt, nem gondolom, hogy tényleg szerelem lett volna, inkább vonzalom + erős szimpátia.
2022. jún. 20. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!