Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg van különbség a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van különbség a fővárosi és a vidéki nők között?

Figyelt kérdés

Egy haverom direkt vidéki nőt keresett párkapcsolatra, mert a pestiekből elege lett. Egyébként jóképű, jómódú fickóról van szó. Pár hónapja lett is barátnője, amellett hogy szép, nagyon cuki csaj. Kedves, okos, szerény. Irigylem is egy kicsit és arra gondoltam nem lehet hülyeség a taktikája,megpróbálnám én is.

Vélemények?

2022. jún. 18. 11:53
1 2
 1/12 Mathus ***** válasza:
89%
a kérdésre: nincsen. életkorban, kultúrálisan, iskolai végzettségben és anyagi háttérben vannak különbségek, de csak ember-ember között, és nem a fővárosi/nem fővárosi állandó lakcím a választóvonal :)))
2022. jún. 18. 11:58
 2/12 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem van, más életkörülmények között nőnek fel.

Szerintem sokkal jobban látják a világot :) vagyis na, más az értékrendjük.

Ez persze nem általánosítás, Pesten és vidéken is van olyan lány akinek az értékrendje vacak :D

2022. jún. 18. 12:06
 3/12 anonim ***** válasza:
30%

2,

Ha van vidéki lány, szívesen beszélgetnék vele.

Semmi komoly, csak unaloműzés gyanánt :D

2022. jún. 18. 12:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ma már nincs különbség.

Volt falusi barátnőm, aki visszahúzódó, szerény lány volt. A problémákat pedig nem úgy próbálta megoldani, hogy leült velem beszélgetni, hanem úgy, hogy megcsalt engem.

Az a falu egyébként arról volt híres, hogy könnyen kaphatók onnan a csajok. A húgom volt pasija mesélte, hogy szexelt onnan egy olyan nővel, akinek pasija volt.

Szóval nincs különbség.

2022. jún. 18. 12:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Az ismerősöm meg legalább már az 5. alföldi nővel fürdik be (átverték, megcsalták, összejött újra a volt férjével a nő, a gyerek miatt repült, stb.)...

Nem lehet általánosítani ebben sem.

2022. jún. 18. 12:18
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Még valami: a fenti gondolatokat nem úgy értem, hogy mindenki megcsalós, hanem úgy értem, hogy a nők között - függetlenül attól, hogy hol laknak, - vannak a megbízhatóak, és megbízhatatlanok.

Van olyan pesti csaj aki hűséges, és van olyan, aki nem. Van olyan vidéki csaj, aki hűséges, és van olyan, ami nem. Így értem, hogy nincs különbség.

Egyébként a település földrajzot nagyon leegyszerűsítetted. Nem csak fővárosi, meg vidéki emberek vannak:

Egy miskolci ember is vidéki, de Miskolc megyeszékhely, nagyváros. Ezzel szemben Zsombó is vidék, de az falu. És akkor nem is beszéltem még a kisvárosokról, vagy a tanyáról.

2022. jún. 18. 12:21
 7/12 anonim ***** válasza:
(#4 és #6-os válaszoló voltam).
2022. jún. 18. 12:21
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Vidéki vagyok,de szerény egyaltalán nem.Dolgozni bírok,főzni nem tudok.De itt se mindenki a tyúkokksl kel es fekszik,aztán viszi a haztartást,viszzafogottan öltözködik.A férfiakat is szeretjük,járunk iskolába,kozmetikushoz,fodraszhoz,szórakozni.Van aki kirandul,van aki szinhazba jár,vagy bulizni.Manapság már nincsenek különbségek.
2022. jún. 18. 12:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ki a vidéki?

Eldugott falucskába tyúkokat nevel?

Vagy csak kiköltözött az agglomerációba, de a városban éli az életét?

2022. jún. 18. 13:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Van. De sokan feljönnek Pestre. Viszont sok ostoba vidéki libával is találkoztam itt. Ez nem mindenkinek válik a javára!
2022. jún. 18. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!