Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha minden nap akarok randizni es rosszul esik hogy nem hiv minden nap?
#2 egy csomó fajta ok lehet ezt nem lehet így kitalálni. az, hogy ráér pl jelentheti azt, hogy nem dolgozik, de attól még lehet egy csomó apró feladata, ami kell az élet működetéséhez. de az is lehet, hogy mondjuk olvasni akar, vagy egyéb dolgot ami így privát fontos neki. de az is lehet, hogy egyszerűen kevesebb igénye van találkozásra olyan típus. vannak emberek akik pl házasság után sem költöznek össze (ok ez nagyon ritka, csak mondom, hogy minden ember más).
meg egy olyasmik is lehetnek amik nekem eszembe sem jutnak.
Hamar meg lehet unni a kullancs partnert, aki levegővételt, magánszférát sem akar hagyni az embernek.
Minél jobban nyomulsz, minél inkább a nyakában lihegsz, annál inkább menekül.
Neked nincs magánéleted, nincs dolgod magad körül?! Könyv, család, barátok, tanulás, munka?!
Eddig ha valakit igazán érdekeltem, annak nem x naponta jutottam eszébe és hívott fel, mert jaj még csak ismerkedünk. Az igyekezett minél több időt velem tölteni.
Aki heti 1 randira beiktatott, közben néha 2 sor messenger, az olyan is volt és semmi nem is lett belőle. Mert nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!