Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa erre rákérdezni?
Néhány hete találkoztam egy lánnyal egy rendezvényen. Ő jött oda hozzám beszélgetni. 2-3 órát végig dumáltunk, de sajnos a végén a bemutatkozás elmaradt. Viszont azt hiszem megtaláltam őt neten. Bejelöltem, visszajelölt. De nem vagyok 100%-ig biztos benne hogy ő e az. Sokat mesélt magáról, de profilján nem sok minden van megosztva. Így azokkal az információkkal sem lettem okosabb...
Furcsa rákérdezni, hogy vele találkoztam e?

Szia, nagyon régóta kerestelek. Feldúrtam az internetet. Ha minden igaz veled találkoztam xy-on és nagyon belédhabarodtam. Volna esélly rá,hogy találkozzunk valamikor? Szeretnélek megismerni, mert úgy érzem valami elindult köztünk.
Ennyi az egész,ha azt mondja nem ő akkor adj fel hirdetést, az ilyen love storykat általában megosztják az emberek és segítik.
Biztos van olyan aki ottvolt és ismeri a lányt.

Ha volt bátorságod bejelölni ,hogy a viharba nincs bátorságod raírni.
Nem értem ezt a világot

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!