Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismerkedtem egy 46 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy 46 éves jogász nővel, akinek eddig elmondása szerint, csak igényes pasijai voltak. Bele menjek a gumi nélküli szexbe?

Figyelt kérdés

2022. jún. 15. 06:24
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ja amúgy, egy jogász ilyen ribizli nekem is fura
2022. jún. 15. 07:09
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha már rögtön egyből gumi nélkül szeretné, akkor feltételezhetően az összes korábbi pasijával is így volt együtt. Magadból indulj ki, hogy neked mi az előéleted, milyen vagy valójában, és gondolj bele, hogy mivel a csaj nem fekszik össze (állítólag) bárkivel és igényes párjai voltak, te is ebbe a kategóriába számítasz nála.
2022. jún. 15. 07:12
 13/24 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy?
2022. jún. 15. 07:27
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pl Freddie Mercury igényes ember volt, és mégis tudjuk, miben halt meg.

Az igényesség kevésbé hatékony módszer a betegségek elkerülése érdekében, mint az óvszer.

De te tudod, bőven lehet, hogy semmi baja nincs a hölgynek.

2022. jún. 15. 07:32
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy azt mondja neked, fogamzásgátlót szed, közben gyereket akar veled csináltatni. Nekem van olyan jogász ismerősöm, aki a negyvenes éveiben van és valakivel gyereket akar "készíttetni", elmondása szerint nem fog utána kapcsolatot tartani vele és nem fog követelni tőle gyerektartást, nem is fogja neki elmondani, hogy tőle lett gyereke, csak gyereket akar.
2022. jún. 15. 07:34
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
15-ös vagyok. Amúgy bírom, hogy az emberek azt hiszik, hogy az, hogy valaki jogi egyetemet végzett, valamiféle igényességet, vagy bizonyos fix tulajdonságokat eredményez. Borzasztó sokféle karakter van köztük is. Nem mesélek...
2022. jún. 15. 07:38
 17/24 A kérdező kommentje:
27 vagyok
2022. jún. 15. 07:55
 18/24 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok megint. Azt meg amúgy bárki mondhatja, hogy jogász...
2022. jún. 15. 08:07
 19/24 A kérdező kommentje:
Tényleg az
2022. jún. 15. 08:18
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj bele, a szexuális úton terjedő betegségek nem válogatnak. Az igényes pasi is lefekhet részegen igénytelen nővel például. Aztán lefekszik a jogásznőddel, megvan a "lánc"

Azon kívül, azért, mert jogász, nem feltétlenül különb, mint mások.

Mondom ezt úgy, hogy az én párom is jogász.

39N

2022. jún. 15. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!