Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak ha a barátom azt mondta nekem, hogy fogjam be a számat?
Figyelt kérdés
Megakartam vele beszélni egy problémát, mérgesen még azt is mondtam neki, hogy nagyon elegem van belőle. Azért vesztem vele össze, mert úgy érzem összevissza hazudozik, megbeszélünk előre egy találkozót, amin aztán valamit változtat, egy nappal előtte közli, hogy a másnap még sem jó neki ilyen-olyan okok miatt. Erre mondja, hogy én mindig csak veszekszem vele, meg jobb ha visszafogom magam, meg fogjam be a számat. Utána meg ha mi se történt volna, mondja, hogy szeret, meg kedvesen becézget.2022. jún. 14. 22:02
1/9 anonim 

válasza:

Köszönd meg, hogy segít tisztázni, hogy hol a helyed!
2/9 anonim 

válasza:

Mielőtt valaszolok szeretnék kérdezni valamit. Megbízol a barátodban? Marmint úgy igazán megbízol benne?
3/9 anonim 

válasza:

Nagyon kíváncsi vagyok a válaszokra, korábban tettem fel hasonló kérdést, miszerint méltatlan bánásmódnál szakítotok-e a párotokkal.
4/9 anonim 

válasza:

5/9 anonim 

válasza:

Én azért szakítanék vele, mert nem hajlandó normálisan kommunikálni. Ha most nem tudjátok megbeszélni a problémákat később se fog menni
6/9 anonim 

válasza:

Ez a hazudozás meg ferdítgetés elég gáz. Ha megbízhatatlannak, szavahihetetlennek érzed, ne tépázd a saját idegeid. Hülyítsen valaki mást.
7/9 anonim 

válasza:

Ha nem tudtok rendesen kommunikálni akkor csak szenvedés lessz ez a kapcsolat!
8/9 anonim 

válasza:

És szerintetek milyen arányban szakítanak/benne maradnak az emberek egy kapcsolatban, ha csúnyán/tiszteletlenül beszélnek velük?
9/9 anonim 

válasza:

mert úgy érzem összevissza hazudozik, megbeszélünk előre egy találkozót, amin aztán valamit változtat, egy nappal előtte közli, hogy a másnap még sem jó neki ilyen-olyan okok miatt. Erre mondja, hogy én mindig csak veszekszem vele
Én ezért szakítanék, nem azért, mert ezt mondta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!