Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura dolgok ezek az exétől?
2hónapja vagyok együtt a barátommal nagyon szeretjük egymást, de kicsit az exe bezavar.
Na szóval az egész ott kezdődött hogy nézegette az egyik közösségi oldalon a barátom adatlapját, én meg írtam neki hogy ne nézze kösz.Na és ők egy suliba járnak mindig beszólogat neki az a lány!
És ma felvettem egy kamu msnre a csajt hogy lássam a kiírásait.
És pl a barátom kiírta hogy nem vesz valaki egy alighasznált motort erre a csaj kiírta hogy nem kell valakinek egy alighasznált 16éves henibaba.
Aztán a barátom kiirta hogy nyertek a spanyolok megint vesztett erre a csaj kiírta hogy hehe nyertek a spanyolok tök jó!
Na ami nagyon megdöbbentő hogy a barátom írt kommentárt az egyik képemhez, a csajnak meg kivolt írva msnre hogy pfff még csini(..nevem..)és reméli érti kire gondol!
Szerintetek szereti a csaj???
Már 1éve vége!
És a csaj megcsalta a barátomat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!