Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanátok a nőnek ebben a helyzetben?

Teljesen egyszerű a válasz, a cégnek dolgozol és nem neki, a cég szabályzatában pedig benne van, hogy nem adhatod ki az adatokat.
Voltam hasonló helyzetben, engem is faggatott a volt kollégám felesége, de hiába tudtam, hogy megcsalja, azt mondtam, hogy nem tudok semmiről. Egyrészt nem akartam a rossz zsaru szerepét magamra vállalni, másrészt fenének hiányzott, hogy utána a kolléga majd velem balhézzon.

Nem en dontenék. Megkérdezném a főnököm az ő hatasköre ilyenekrol donteseket hozni
Nalunk eltunt az iroda elol egy auto. Tolem a kamerafelveteleket kerte a gepkocsi tulaja. A főnöknek átpasszoltam a dolgot.
Nem az en hatáskorom donteni a cég eszkozeirol szoftvereirol.

Huhh, több okból sem lenne szabas "segítened".
1. Akár el is bocsáthatnak, ha bizalmas információt szivárogtatsz ki illetékteleneknek.
2. Szerintem sosem jó házaspárok perpatvarába belefolyni, mert a végén mindkettő utálni fog.
Szóval azt mondom, maradj ki az egészből.

Voltam ilyen helyzetben a másik oldalon. Utólag már borzasztó kellemetlenül érzem magam emiatt, de elkeseredettségemben én is hülyeséget csináltam.
Ott annyi volt a történet, hogy az exem valószínűleg viszonyba keveredett egy nővel, aki elkezdte őt fenyegetni, hogy megkeres engem és elmondja nekem. Az exem ezt úgy próbálta meg tálalni felém, hogy a munkahelyén vásárolt egy nő, aki nem volt megelégedve a kiszolgálással és bosszúból megpróbálta őt kirúgatni, ami nem sikerült, ezért lehet, hogy kitalál dolgokat és írni fog nekem, készüljek fel rá és semmiképpen ne válaszoljak bármit is ír a nő. Mivel a nő telefonon is zaklatta az exemet, megvolt a száma (ez lett nekem igazán gyanús, hogy honnan tudta a számát is). Én, hogy kiderítsem, mi folyik a háttérben, felhívtam a számot. Egy központi szám volt, ahol közölték, hogy a nő már nem dolgozik ott, kirúgták. Próbáltam érdeklődni felőle, de annyit mondtak, hogy nem akarnak belefolyni ebbe, a párommal próbáljam ezt megoldani.
Utólag már azt mondom, hogy a lehető legjobb választ adták, én is ugyanezt tenném.

Biztos, hogy nem segítenék. Engem az erkölcsileg nem zavarna, hogy kiadjak egy megcsalót a párjának, megérdemli az ilyet, viszont ezért nem vagyok hajlandó megütni a bokámat. A céges adatok privát adatok; ha a férj megtudja, hogy a feleségnek kiadtam az útvonaltervet, akkor ő meg felnyomhat engem a főnöknek és még a végén kirúgnak, és ha szerencsém van, nem perelnek szerződésszegés miatt. Szóval köszönöm, ebből nem kérek.
Meg őszintén, én amúgy sosem értettem, miért keresnek emberek ilyen kétségbeesetten bizonyítékot a megcsalásra. Ott, ahol annyi bizalom nincs, hogy a másik munkahelyére kell menni bizonyítékért kuncsorogni, tuti van akkora baj, hogy inkább szét kell menni. Az ilyen megérzések mindig be szoktak jönni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!