Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy férfi ilyet kérdez tőlem / mond nekem?
Egyszer csak hirtelen kedves velem, sms-t ír párszor, de mindezt semlegesen nem mond mást.
Aztán egyszer kibukik egy családtag halála miatt és mond nekem, hogy nagyon magányos, senkije nincs, barátnője sem. És megkérdezi, nekem van-e komoly kapcsolatom.
Én ezt egyértelmű vallomásnak tekintettem, hiba volt? Mert akkor azt mondtam van párom, most meg már tagad mindent. Ki érti ezt?
Már nincs párom és akarom őt, próbálkozzak nála?
Nem szórakoztam vele, őszinte voltam, elmondtam, mert volt párom több éve.
Hát, elég rossz vícc, ha ilyet kérdez anélkül, hogy oka lenne. Én teljesen beleéltem magam, azóta elhagytam a párom és állandóan rá gondolok, mert azt hittem, érzett valamit és talán még tudna érezni irántam.
De akkor ezekszerint, tévedtem.
Oké, lehet amiatt, de akkor se nekem egy nőnek kellett volna. SZERINTEM. :(
Előtte kedves volt, úgy éreztem közeledik hozám. Ami hirtelen jött, mert előtte nem volt ilyen velem.
Valahányszor megkérdeztem, miért akkor? Nme adott választ, mintha meg sem kérdeztem volna. Egyszer írta azt, hogy túlragozom a dolgot. :S
Akkor miért nem mondja azt: soha nem akart semmit, akkor megérteném. :(:(:(:(:(:(:(
Jah, és nem rég beajánlott egy nőnél valami melóra. Megadta a számom a nevem. A nő meg felhívott rá hivatkozva, azt hittem elejtem a telót. Erre írtam neki egy sms-t, ő meg felhívott.Nem volt mogorva ezuttal .:) Csak dadogott, hebegett össze vissza, hogy nem ő volt stb. A nő egyértelműen közölte, hogy ő volt. És tudom ,hogy igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!