Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kockákkal mennyire lehet működő párkapcsolatot létesíteni, mennyire alkalmasak rá?
Figyelt kérdés
2022. jún. 12. 16:54
11/21 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jött be. Persze, gondolom a kockák közt is vannak fokozatok, de akivel én voltam együtt, semmi mást nem ismert kikapcsolódásként és munkaként sem, csak a számítógépet. Rendszergazda volt a szakmája, de nem dolgozott benne túl sűrűn, csak amikor elfogyott a pénze, azonban éjjel-nappal a gép előtt ült. Ezt szó szerint kell érteni, alig aludt, csak enni és fürdeni állt fel a gép mellől, illetve csak addig, amíg a tányérra nem került az étel, mert utána tányérral együtt visszaült a géphez. Folyamatosan programokat elemzett, ismerősöknek rakott össze gépet vagy játszott. A játék töltötte ki a legnagyobb idejét, mindenféle netes stratégiai játékokkal szarakodott. Mivel én szeretek kirándulni, de legalábbis kint lenni a szabadban, így elég hamar kiderült, hogy nem sok közös programunk lehet. A kedvéért néha leültem vele játszani, de ő a kedvemért sem tudott kimozdulni otthonról. Én feladtam.
12/21 anonim válasza:
#13 De ez nagyon extrém eset, ritka hogy ennyire ne legyen élete az embernek. A kérdező gondolom a kocka alatt azt értette, hogy néha leül gépen játszani, vagy ilyesmi. Nem azt, hogy ott éli az életét.
14/21 anonim válasza:
Biztos lehetsz benne kérdezőnek fogalma sincs arról mi az a D&D :).
15/21 anonim válasza:
Maritime sailing licence.... :D :D :D
16/21 anonim válasza:
Na végre egy kérdező aki oda*asz ha kell 😁
Volt egy lakótársam kocka, volt csaja , egy idő után a csaj fèlrekacsingatott mert unta hogy 150% gèp
17/21 anonim válasza:
Néha le kell csuknom a laptopját, kikapcsolni a monitort ha beszélek hozzá és nincs kedvem később ezerszer elmondani...:D de amúgy életem legjobb kapcsolata, nem ismertem még nála alkalmasabb férfit a közös életünkre.
Mondjuk tény, hogy ő nem az a jellegű kocka, aki vámpírként reagál a napfényre, szeret kimozdulni:)
18/21 anonim válasza:
#16 nehogy azt hidd. Reneszánszát éli a D&D.
19/21 October15 válasza:
4.: Ok jogos, de mikor használta itt GYK-n bárki is normálisan a tag-eket? :D
20/21 anonim válasza:
Én gúnyból emeltem ki a maritime-ot...nem lehetett volna magyarul írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!