Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen?
ez nem konkrétan pasik csinálják, hanem az ilyen zakkant EMBEREK
kérdésre a válasz nem nem normális
Nekem is exem olyan hogy még mellettem is lesegette az exét.
Azt kereste hogy kárörvendhet e rajta. Elvált e szakitott e az uj párjával, meg ilyenek, hogy röhöghessen.
Az addig oke. De ezt ő nem tudhatja mikor fogsz kitenni egyszer szerelmes ömlengéseket uj pasirol másszor szakítós idezeteket az uj pasival.
Szakitas utan a pasik általában informáciovadászok. Es rosszindulatbol.
Vagy ha szexkapcsra utaznak az exszel akkor is infovadaszok.
Ritka az aki kitorli simán helybol az eletébol az exnőt
Normális olyan értelemben, hogy sokan csinálják, és nemtől függetlenül.
Természetes kíváncsiság, de nem akarja, hogy tudjál róla, elég hülye, hogy társaságban nézegeti.
Értem. Talán nekem azért nem normális mert én nem szoktam, csak a saját és szeretteimmel foglalkozni, aki az életemben vannak.
Az említett ex ráadásul tudja h nem használom az oldalt, tehát semmit nem tud meg rólam 😃Ráadásul tudatmódosító használó, úgy szedi fel a nőket hogy nem mondja meg azonnal, csak "menet" közben. Nem ítélem el őket, de a környezetmben nem viselem el őket, mert kétszínűek, hazudoznak össze visdza, ego meg a magasban a semmire.
Mindegy is, csak kivi voltam véleményekre. Köszönöm szépen 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!