Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon el vagyok késve ha 24 évesen még nem volt barátom?

Nem hiszem, hogy el vagy késve, meg nem is kell ezt nagy dobra verni szerintem, ha szóba kerül max elütöd azzal, hogy nem találtál még olyat, akivel komolyra fordulhatott volna a dolog, blabla. Senki nem fog kivallatni, hogy hány kapcsolatod volt, meg kikkel, mit csináltatok stb. Sőt, ha ismerkedés elején valaki az előző kapcsolatáról panaszkodik, az elég intő jel...
A "visszafogottság" más kérdés, ha emiatt nem volt senkid és ha ez azt jelenti, hogy kukán ülsz, és 2 szót nem lehet veled váltani és döntésképtelen vagy. Én randiztam ilyen lánnyal, aki külsőre tetszett is, de nagyon kiábrándító volt és semmi nem lett belőle. Ha a nyitottság azt jelenti, hogy te is érdeklődsz a másik iránt, jól érzitek magatokat, megvan a vonzalom, akkor semmit nem fog számítani, hogy volt-e kapcsolatod.

Sajnos a keresőt is el felejtetted hasznàlni
Napi nagyon el vagyok késve ...
... Annyi ilyen kérdés lehet y lehetne klubbotok - heti 1 ilyen beíras minimum van , előző srác 27 évesen írt be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!