Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekktek kéne egy ilyen szexi állatorvos?
Figyelt kérdés
Be nem vállanám, szerintem ahány állatot kezelésbe vesz, annyi nőt is, de ha nem is annyit, pont eleget.
2022. jún. 8. 19:35
11/17 anonim 

válasza:

Nem hiszem, legalábbis én még nem reklámoztam haverom itt az biztos. Mondjuk nincs is rá szüksége meg nyilvánosan nem is fogom soha...
12/17 anonim 

válasza:

Nekem nem jön be. Elismerem, férfias férfi, férfias alkattal, de az én ízlésemnek túl durvák az arcvonásai, túl nyúzottnak hat (valószínűleg a kora miatt). Magyarul, szép - szép, de nem esek tőle hanyatt, ezer dögösebb férfit látni az utcán. Hogy állatorvos vagy sem, az maximum a kutyámat foglalkoztatja. Bár szerintem neki is mindegy, ki adja be neki az oltást.
13/17 anonim 

válasza:

Most miért vagyok lepontozva azért, mert nincs szükségem állatorvosra?🤷🏼♀️
14/17 anonim 

válasza:

13
Nemtom, engem is lepontoztak. Valakinek nem tetszik, hogy a nők ízlése nem egységes.
15/17 anonim 

válasza:

Nekem sem ő a fixaideál, de azért lássuk be nem sok ilyen rohangál az utcán. Jó pasi. És emellett okos, tanult, szereti az állatokat.. Szóval 10/9. Összességében.
16/17 anonim 

válasza:

#12-es válasz ×2
Jó pasi, de nem az esetem.
17/17 anonim 

válasza:

Helyes, ha amúgy normális, jól kijövünk akkor persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!