Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi olyannak lát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi olyannak lát akinek minden baj, miért beszel még velem?

Figyelt kérdés

Valamit mondtam neki hogy miert ugy csinalt, es mondta hogy ha mashogy csinalja akkor meg az lett volna a baj. Es megkerdeztem hogy olyannak lat akinek minden baj es semmi sem jó? Azt mondta hogy igen..

Miert beszel velem akkor ha ilyennek lat? Unalombol? Vagy ez nem akkora hiba?

2022. jún. 8. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Hagyd, csak bonyolult lesz vele minden
2022. jún. 8. 14:46
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
unalomból...vagy azért a szex még jó...
2022. jún. 8. 14:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Mar most is erzem hogy bonyolult minden, pedig mikor mondtam neki azt a dolgot amit a sztoriban irtam teljesen normalisan mondtam. De ő mindig csak tamad
2022. jún. 8. 14:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Még csak ismerkedési statuszban vagyunk nincs szex szoval ez kizarva
2022. jún. 8. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az utolsó, ez nem akkora gáz, inkább személyiség típus. Meg amúgy ezt le lehet úgy is írni, hogy javítani, optimalizálni akar a dolgokon. Ez nem azt jelenti, hogy úgy nem jó valami, de mindig lehet fejlődni, szóval ez ilyen végtelen.

Mondjuk az fontos, hogy kötözködés, vagy tényleg így látja az ember hogy lehetne jobban és ezt tolja ha kell ha nem :D meg amúgy azt is fontos érteni, hogy egy dolgot több féleképpen is lehet jobban.

Amúgy meg a humor a kulcs ilyenekre. Szerintem ha tudtok ezzel poénkodni úgy tök más.

2022. jún. 8. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Te se bonyolitsd tovább.
2022. jún. 8. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!