Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Történt már olyan,hogy a pasitokkal sétáltatok az utcán,és beszóltak neked valamit?
Akár autóból,vagy csak szimplán ittas fiatalok, esetleg munkások. Megjegyzést tesznek rád,mert nagyon csinos vagy és megdugnának, vagy bármi ilyen. Vagy esetleg a pasitoknak szóltak be.
Mit reagált, reagáltatok?
9-es ha nagy darab a pasid egy sipcsontrugas és torokra egy ütés
Egy 2meteres 90kilos emberrel szemben esélye se lenne az izomagy pasidnak, csak szólok!
Amúgy a torokütesbe, ha jól sikerül lehet bele is döglene az a szupersztár nagyon kemény legeny😄
"megfordultam és mondtam jó hangosan h "koszos cgányok"..."
De akkor végső soron kicsit igazuk volt nem? :)
Volt rá példa, de többnyire inkább akkor, ha egyedül voltam. A párom mellett nem nagyon mernek beszólni. Ilyen eset 2x volt. Jött a " szőke cica nagyon dugnálak" valami alacsony kövér roma srác volt. A párom csak odavetette neki, hogy " csak álmodban". A srác közelebb jött, majd megállt és inkább arrébb ment mikor látta hogy fele akkora kb mint a párom.
Aztán a másik esetben is hasonló, dögös vagy, dugnálak szöveget kaptam meg. Arra nem is reagáltunk, csak mentünk tovább.
Ha egyedül megyek valahova, többször előfordult ilyesmi. Egyszer sajnos az illető oda is jött hozzám, nem törődött vele, hogy folyamatosan tiltakoztam, visszautasítottam, megmondtam hogy hagyjon mert van párom. Erre az volt a válasz, hogy " Az nem gond, nem feleségül akarlak venni, csak megkóstolni". A vonatállomáson a falhoz szorította a csuklóm az egyik kezével, másikkal a mellemet fogdosta. Lábon rúgtam, akkor elengedett és elszaladtam. ő meg követett. Addigra már úgy féltem, hogy sírtam. Szerencsére épp útba esett egy nyitva levő bolt, berohantam.
Jó sokan voltak így nem jött be utánam szerencsére. Onnan felhívtam a páromat hogy jöjjön el értem mert nem merek kimenni.
Aki követett, elment amint meglátta hogy telefonálok.
Az a szomorú az egészben, hogy a boltban senki sem jött oda megkérdezni mi a bajom.
Senki nem látott semmit, sötét volt kint, nem voltak biztonsági kamerák, se tanúk akik engem igazoltak volna. És a pasit sem kapták el. Hívtunk rendőrt, de nem igazán hitt nekem, nem volt semmi konkrét bizonyítékom, csak az amit mondtam, meg pár horzsolás.
A rendőr azt mondta, hogy mivel az állítólagos támadás nem végződött erőszakkal, így lényegében nincs ügy. De azért a feljelentést megtettem. 1 hónap múlva jött a hivatalos levél, hogy bizonyítékok hiányában megszüntették az eljárást:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!