Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Történt már olyan,hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Történt már olyan,hogy a pasitokkal sétáltatok az utcán,és beszóltak neked valamit?

Figyelt kérdés

Akár autóból,vagy csak szimplán ittas fiatalok, esetleg munkások. Megjegyzést tesznek rád,mert nagyon csinos vagy és megdugnának, vagy bármi ilyen. Vagy esetleg a pasitoknak szóltak be.

Mit reagált, reagáltatok?

2022. jún. 7. 13:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
7%
70 kilós mma harcosként megnézném egy hús torony gyúrós józska mikor tépne szét féltékenységében mert hozzá mertem szólni a barátnőjéhez .
2022. jún. 11. 15:41
 12/22 anonim ***** válasza:
5%

9-es ha nagy darab a pasid egy sipcsontrugas és torokra egy ütés

Egy 2meteres 90kilos emberrel szemben esélye se lenne az izomagy pasidnak, csak szólok!

Amúgy a torokütesbe, ha jól sikerül lehet bele is döglene az a szupersztár nagyon kemény legeny😄

2022. aug. 4. 17:10
 13/22 anonim ***** válasza:
73%
9-es vagyok, hiába arcozol, még sosem szóltak be úgy, hogy ott a férjem, azért ez csak mutat valamit... és nem azért, mert ronda vagyok, mivel ismétlem magam, ha egyedül vagyok, akkor bezzeg kapom a megjegyzéseket. De jólvan, biztos te úgy torkon vágnád, hogy maga alá sz.rna, ha neked ettől lesz nyugodt éjszakád, felőlem azt hiszel, amit akarsz.
2022. aug. 4. 18:11
 14/22 anonim ***** válasza:
43%
egyszer sétáltam a nőmmel és beszóltak nekünk h "nácik"..3 db tizenéves alsóbbrendű sárvérű volt....én meg megálltam megfordultam és mondtam jó hangosan h "koszos cgányok"...meghökkentek, nem tudták most mivan, bekussoltak mi meg mentünk tovább és ennyi volt
2022. szept. 9. 12:43
 15/22 anonim ***** válasza:
73%

"megfordultam és mondtam jó hangosan h "koszos cgányok"..."

De akkor végső soron kicsit igazuk volt nem? :)

2022. szept. 9. 13:34
 16/22 anonim ***** válasza:
49%
És? Mi ezzel a baj? :) nem bántottam öket, nem szóltam be...ök kezdték (jellemző a fajtájukra h ha minimális ellenállást látnak beszarnak, pedig nem vagyok nagydarab)
2022. szept. 9. 15:15
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem még meg is fogdosott egy elvetemült. Persze a barátom megvédett aztán.
2022. szept. 25. 23:58
 18/22 anonim ***** válasza:

Volt rá példa, de többnyire inkább akkor, ha egyedül voltam. A párom mellett nem nagyon mernek beszólni. Ilyen eset 2x volt. Jött a " szőke cica nagyon dugnálak" valami alacsony kövér roma srác volt. A párom csak odavetette neki, hogy " csak álmodban". A srác közelebb jött, majd megállt és inkább arrébb ment mikor látta hogy fele akkora kb mint a párom.

Aztán a másik esetben is hasonló, dögös vagy, dugnálak szöveget kaptam meg. Arra nem is reagáltunk, csak mentünk tovább.

Ha egyedül megyek valahova, többször előfordult ilyesmi. Egyszer sajnos az illető oda is jött hozzám, nem törődött vele, hogy folyamatosan tiltakoztam, visszautasítottam, megmondtam hogy hagyjon mert van párom. Erre az volt a válasz, hogy " Az nem gond, nem feleségül akarlak venni, csak megkóstolni". A vonatállomáson a falhoz szorította a csuklóm az egyik kezével, másikkal a mellemet fogdosta. Lábon rúgtam, akkor elengedett és elszaladtam. ő meg követett. Addigra már úgy féltem, hogy sírtam. Szerencsére épp útba esett egy nyitva levő bolt, berohantam.

Jó sokan voltak így nem jött be utánam szerencsére. Onnan felhívtam a páromat hogy jöjjön el értem mert nem merek kimenni.

Aki követett, elment amint meglátta hogy telefonálok.

Az a szomorú az egészben, hogy a boltban senki sem jött oda megkérdezni mi a bajom.

Senki nem látott semmit, sötét volt kint, nem voltak biztonsági kamerák, se tanúk akik engem igazoltak volna. És a pasit sem kapták el. Hívtunk rendőrt, de nem igazán hitt nekem, nem volt semmi konkrét bizonyítékom, csak az amit mondtam, meg pár horzsolás.

A rendőr azt mondta, hogy mivel az állítólagos támadás nem végződött erőszakkal, így lényegében nincs ügy. De azért a feljelentést megtettem. 1 hónap múlva jött a hivatalos levél, hogy bizonyítékok hiányában megszüntették az eljárást:(

2022. szept. 26. 18:48
 19/22 anonim ***** válasza:
Pasi vagyok félpoénosan lerendezem elsőre. Pl egy feltételes módu szexális ajànlatra....én meg is teszem minden nap:)). Egy szép vagyra-tudom azért vagyok vele X éve ha 2hete akkor is éveket mondok.
2023. jún. 21. 22:25
 20/22 anonim ***** válasza:
39%
Szóval ezért ilyen undokok a nők neten, mivel a való életben küszöb alatt kell közlekedniük
2023. jún. 22. 13:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!