Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek párom ezen kijelentésével az utazással kapcsolatban?
"Egy párkapcsolatban az utazás az egyik legfontosabb kikapcsolódási forma, ez az, ami miatt nem lesz teljesen monoton, unalmas egy párkapcsolat. Az utazással nem szabad spórolni épp emiatt sem, lehet sokminden máson, az utazás nem ez. Ha egy pár évente legalább egyszer nem jut el 8-9 napra külföldre nyaralni, ott az egyik fél biztosan begolyózik és ez a párkapcsolat rovására megy"
Ezek voltak párom szavai, amikor amiatt papolt nekem órákon át, hogy miért nem mutattam minimáis érdeklődést sem idén utazással kapcsolatban, holott rengeteg sokminden történt és fog történni velem idén, ami hatalmas változás lesz (teljesen új munka, összeköltözés), és szerettem volna, ha előbb ezek lemennek. Az ő munkája miatt sajnos augusztustól jövő áprilisig nem lesz lehetőség utazni, emiatt nyomatta, hogy márpedig menjünk-menjünk júliusig.
Én (mi) a párod kijelentésének megfelelően élünk, nagyon szeretünk utazni, mindkettőnknek szüksége is van rá, sokat hozzátesz a lelki jólétünkhöz. A párom nyár közepétől nem mehet el szabira, így még gyorsan előtte leszerveztük a nyaralást, még ha így kicsit kényelmetlen is volt. Tehát pontosan azt csináltuk meg, amit a párod szeretne. De azt azért nem mondanám, hogy egyetértek a kijelentésével. Egyrészt én eleve nem szeretem az ilyen sarkos, túlzó kijelentéseket, másrészt oda kell figyelni, hogy ennél alapvetőbb dolgok is vannak egy kapcsolatban, és ha azok nem működnek, hiba az azon felüli dolgokon fennakadni. Jelen esetben például a kommunikáció és csapatmunka.
Számomra valahogy így hangzott volna, amivel egyetértenék:
"Egy párkapcsolatban az utazás nagyon hasznos kikapcsolódási forma lehet, megszakítja a hétköznapi mókuskereket, a monotonitást, amibe belecsúszhat egy párkapcsolat. Az utazással ezért szerintem nem érdemes spórolni, érdemes elmenni, ha van lehetőségünk és kedvünk. Én szeretek évente legalább egyszer 8-9 napig egybefüggően külföldön kikapcsolódni, ha ez nincs meg, könnyebben begolyózok, és ez nem tenne jót nekünk sem."
Nekem a hosszabb utazásokkal mindössze az a bajom, hogy telizsúfoljuk programokkal, mert mindent látni szeretnénk és fixen fáradtabban jövünk haza, mint indultunk :D
Több egynapos kirándulás sokkal élvezeesebb, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!