Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek párom ezen kijelentésével az utazással kapcsolatban?
"Egy párkapcsolatban az utazás az egyik legfontosabb kikapcsolódási forma, ez az, ami miatt nem lesz teljesen monoton, unalmas egy párkapcsolat. Az utazással nem szabad spórolni épp emiatt sem, lehet sokminden máson, az utazás nem ez. Ha egy pár évente legalább egyszer nem jut el 8-9 napra külföldre nyaralni, ott az egyik fél biztosan begolyózik és ez a párkapcsolat rovására megy"
Ezek voltak párom szavai, amikor amiatt papolt nekem órákon át, hogy miért nem mutattam minimáis érdeklődést sem idén utazással kapcsolatban, holott rengeteg sokminden történt és fog történni velem idén, ami hatalmas változás lesz (teljesen új munka, összeköltözés), és szerettem volna, ha előbb ezek lemennek. Az ő munkája miatt sajnos augusztustól jövő áprilisig nem lesz lehetőség utazni, emiatt nyomatta, hogy márpedig menjünk-menjünk júliusig.
Engem világéletemben idegesítettek ezek a hatalmas kinyilatkoztatások. És elég problémásnak is tartom, ha csak az évi egyszeri 8-9 napos külföldi utazás tesz egy párkapcsolatot izgalmassá. Az év további 350 napjában akkor mégis mi van?
Persze, azzal semmi gond nincs, ha neki fontos az utazás, de egyrészt nem biztos, hogy ez a legfontosabb dolgotok most (bár azért megértem valahol, ha augusztustól áprilisig nem tud menni, akkor tényleg most kell mennie). De az ő "mániáját" gáz azzal megideologizálni azzal, hogy mennyire fontos egy párkapcsolatban. Nem, ez neki fontos, és ő fog megkattanni, ha nem megy. Ami nyilván tényleg rossz hatással van egy kapcsolatra, ezért érdemes lenne egy középutat találni, ami mindkettőtöknek megfelel.
"Egy párkapcsolatban az utazás az egyik legfontosabb kikapcsolódási forma"
Csak számára az. Más embernek meg más.
Ő egyszerűen csak rád erőszakolja a saját akaratát és nem veszi figyelembe a te jelenlegi körülményeidet.
"Ha egy pár évente legalább egyszer nem jut el 8-9 napra külföldre nyaralni, ott az egyik fél biztosan begolyózik és ez a párkapcsolat rovására megy"
Jó sokan élnek úgy kishazánkban hogy nem jut nekik nemhogy külföldi, de még belföldi nyaralásra sem. És bizony nem "golyóznak be", hanem csak addig nyújtózkodnak ameddig a takarójuk ér. A párod csak így akart "kizsarolni" belőled egy külföldi nyaralást. Egyenesebb dolog lett volna azt mondani, hogy ő külföldön akar nyaralni és kész. Ha nem mentek nyaralni akkor unalmas veled a kapcsolat, ha meg mentek akkor minden happy? Ez valahogy nagyon anyagiasan hangzott.
Komolyan ez az oldal hihetetlen. Itt mindenki gyűlöl mindenféle szórakozást, senki nem utazik, senki nem ünnepel semmit, mert az is milyen hülyeség. Mint a besavanyodott vénasszonyok.
Teljesen igaza van, hogy utazni akar. Ha te nem akarsz, akkor keress olyat aki szintén megelégszik azzal hogy otthon nézitek a netflixet. Vagy már a netflix is luxus, meg túl drága? Jó az m1 is?
Kinek mi...
Én nem értek vele egyet. Az ilyen hosszabb, 8-9 napos, pláne külföldi úton én valószínűleg szarul lennék, honvágyam lenne, meg minden egyéb bajom. Persze, én is még el szeretnék jutni bizonyos helyekre, de magát az "utazást" és az azzal járó nyűgöket a hátam közepére sem kívánom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!