Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor a "népszerű srácokról"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a "népszerű srácokról" beszél valaki, akkor az olyasmi pasikat kell érteni rajta, mint amilyen Pumped Gabó?

Figyelt kérdés
Gabó egy fiatal, híres, kigyúrt srác. Nincs gondja a csajozással sem. Ő a "népszerű srác" jelképe?
2022. jún. 6. 20:28
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Szerintem ha félre teszed az érzelmeidet, akkor magad is beláthatod, hogy valahol logikus, ha félnéznek rá, különösen azok a fiatalok, akik példaképeket keresnek.

Pumped Gabónak van egy megjelenése, ha bemegy egy szórakozóhelyre, ő az a fajta srác, akire odafigyelnek, akár a felnőttek is. Egy mai tini srác simán mondhatja azt, hogy úgy akar kinézni, mint ő (divatos, kigyúrt). Másrészt Gabó egy sikeres ember: TV műsorokban szerepel, az instáját sokan követik. A hírnév sokaknak vonzó. Emellett szép nőkkel van együtt. Ami szintén egy olyan dolog, amit sok pasi szeretne.

Ne csodálkozz, ha egyesek félnéznek rá. Ha azt mondja, hogy egy 14-15 éves kamaszfiú, hogy ő olyan szeretne lenni, mint Gabó, az teljesen érthető. De még az is érhető, ha a felnőtteknek vonzó az élete.

Mondhatod persze a szokásos női sablont, hogy a kedves, rendes stb. srácok jönnek be, de mindannyian tudjuk, hogy ezeknek a Pumped Gabó féle pasik az egyik olyan csoport, akik a legsikeresebbek a nőknél.

2022. jún. 7. 12:54
 22/23 anonim ***** válasza:

#21 hát figyelj, én csak válaszoltam a kérdésedre - nálam nem ő jelenti a "népszerű srácot".

Nem tudom, miért kamuznék erről egy anonim oldalon, simán bevallhatnám, hogy az ilyen suttyókra nedvesedem, de nem lenne igaz. Teljesen másféle férfiak vonzanak.

Van két diplomám, több nyelven beszélek, egy banknál dolgozom - maradjunk annyiban, hogy nem vagyunk egy szinten Pumped Gabóval.

Amúgy megértem, hogy bizonyos körökben ő népszerű, de nem vagyok 80 IQ-s, 80 kilós teljeskiőrlésű. Nincs vele semmi bajom, csak tartsa meg tőlem a tíz méter távolságot.

2022. jún. 7. 17:12
 23/23 anonim ***** válasza:

Nyolc általános alatt igen, ilyenek a népszerű srácok.

Én nem ilyen emberek között mozgok, szóval nálunk ciki lenne egy hasonló idiótával megjelenni. Hogy mondják konkrét példát egy "népszerű srácra" keress rá pl Éber Márk nevére, az ELTE egyik oktatója. 5 éve kb minden csajnak tetszett az egyetemen.

2022. jún. 7. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!