Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a "népszerű srácokról" beszél valaki, akkor az olyasmi pasikat kell érteni rajta, mint amilyen Pumped Gabó?
Figyelt kérdés
Gabó egy fiatal, híres, kigyúrt srác. Nincs gondja a csajozással sem. Ő a "népszerű srác" jelképe?2022. jún. 6. 20:28
1/23 anonim 

válasza:

Az én közegemben nem. 😄
Egy hosszú hajú, borostás, barna/kék szemű, átlagos testalkatú (na jó, enyhén lehet izmos), magas pasi, aki még okos is és hasonlít rám belsőleg, viszi a pálmát.
/goás és rocker csaj vagyok.
2/23 A kérdező kommentje:
Tehát neked nem tetszik Gabó?
2022. jún. 6. 20:32
4/23 anonim 

válasza:

Aluliskolázott kultúrkörben (gyári munkások, c. kategóriások...) népszerűek az ilyenek. Én már TV-t se nézek jó 10 éve. Csak az internetes vicc oldalakról "ismerem" ezt a valakit.
5/23 anonim 

válasza:

Jajj hát nyaktól lefelé néz csak ki jól
6/23 anonim 

válasza:

Van, ahol valóban ő a népszerű srác, de az én köreimben nem.
7/23 A kérdező kommentje:
Nálatok ki a népszerű?
2022. jún. 6. 21:02
8/23 anonim 

válasza:

A proli körökben is megvannak a népszerű srácok és az intelligensebb körökben is. Bár sok tulajdonságban hasonlítanak mindkét körben a népszerű tagok, de azért sok mindenben pedig nem.
9/23 anonim 

válasza:

Szerintem a népszerű srác dolog ennél összetettebb :) én pl jól nézek ki tudtommal, mégse vagyok népszerű, a haverom ezzel szemben, aki a legszerencsétlenebbül néz ki, de nagyon szórakoztató, népszerű
10/23 anonim 

válasza:

Hát nem is az, akinek még érettségije sincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!