Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom asszonynak hív elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom asszonynak hív elég sokszor, titeket nem zavarna ez?

Figyelt kérdés
6 hónapos kapcsolat kb, és folyamatosan asszonyozik, amitől kivagyok. Leginkább a barátai körében hív engem így, vagy valamikor csak mondani szeretne valamit, és asszonyozik. Más becenevet nem is használ. Kicsit rosszul esik, mert hát 20 éves vagyok, és az asszonyról 40-50 évesek jutnak eszembe. Korábban szivemeztek, vagy nagylány, sőt a volt barátom családja menyecskézett is néha, ami azért nekem jobban elfogadható. Szóljak ilyen apróság miatt? Őt de hívom úgy, hogy ember, vagy uram.
2022. jún. 6. 15:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Lehet, hogy ő poénosnak gondolja, de ha téged zavar, akkor miért nem kérted meg már réges-régen, hogy ne szólítson így?

"folyamatosan asszonyozik, amitől kivagyok ..."

"Szóljak ilyen apróság miatt?"

Akkor most apróságnak tartod, vagy kivagy tőle? Melyik a kettő közül?

2022. jún. 6. 17:44
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Szó szerint egyetértek a 11-essel.
2022. jún. 6. 22:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Engem a legelső párom hívott így folyamatosan a haverjai előtt. Akik hat finoman szólva sem egy kulturált, értelmes társaság volt. Én azt figyeltem meg, hogy ez a “réteg” használja előszeretettel a “zasszony” szót. Én utaltam mindig is, mióta más párom van, ezzel sincs probléma.
2022. jún. 7. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!