Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ha a férfi használja ki a nőt anyagilag? Miben nyilvánul meg?
Figyelt kérdés
Elég sokat olvasni róla itt is és máshol is, hogy a nők hogyan és miképpen használják ki a párjukat anyagilag, de milyen amikor a férfi használja ki a nőt?2022. jún. 5. 01:48
11/20 anonim 

válasza:

Nekem minden az, ha több lesz egy férfi miatt a kiadásom azaz alacsonyabb szinten élek/hó ha barátom van, azt kihasználásnak veszem.
Ha egy férfivel nem pluszban vagyok hanem minuszban.
12/20 anonim 

válasza:

Érdekes számomra az ilyen történeteket olvasni. Nem fér a fejembe, hogy ez hogy fordulhat elő, hogy lehet valaki ennyire fejletlen. 31F
13/20 anonim 

válasza:

Ilyen legfeljebb akkor van, ha a férfi teljesen tökéletesen néz ki, a nő meg bűn ronda vagy öreg.
14/20 anonim 

válasza:

Teherbe ejt aztan drogra kolti a terhes tappenzemet
Velem ezt csinalta az exferjem, a porszivo 🤣🤣
15/20 anonim 

válasza:

Nemigaz utolso, mert en csinis vagyok/voltam
Csak nagyon akartam mar csaladot es figyelmen kivul hagytam a jeleket hogy egy semmirevalo sz@rhazival alltam ossze
17/20 anonim 

válasza:

Nálunk az exemmel úgy indult, hogy először csak néha kért 1-2 ezer forintokat, amiket persze nem adott meg, hanem újra és újra kért. Mivel szerettem, számomra ezek az összegek nem voltak nagy érvágások. Aztán valahányszor szórakozni vagy barátokhoz mentünk, mindig én vettem valamit, hogy ne üres kézzel menjünk oda. Később, amikor már a családjának is bemutatott és jóban lettem velük, akkor a családtagjainak is én vettem ajándékot, ha szülinapra/karácsonyra meghívtak minket. Fokozatosan húzott le, nekem meg fel sem tűnt, mert szerelmes voltam. Egy idő után azért kezdtem érezni, hogy ez így nem oké és megkértem, hogy keressen munkát. (Nem éltünk együtt, az anyjával élt). Felháborodott, hogy ő nem lesz csicska szotyi pénzért senkinek. Nagy nehezen elment egy multihoz, elég jól keresett, de nagyon hamar kirúgták, mert a munkához is úgy állt, mint minden máshoz az életben, nagy ívben leszarta. Megint pár hónapig én fizettem mindent, de egyre inkább éreztem, hogy ez nagyon nincs jól, mígnem egy alkalommal a saját barátja kérdezte meg tőlem egy bulin, hogy mikor akarom észrevenni, hogy a párom kihasznál? Elmondta, hogy mindenkivel ezt csinálja a baráti társaságban is, van ahova enni jár, van ahova cigiért ... stb. Sajnos nagyon lassan, de rá kellett jönnöm, hogy totál kihasznál.
18/20 anonim 

válasza:

Sztem csont ugyanaz, mint női részről, csak amire költik a kihisztizett/kunyerált pénzt más (pl. nem kozmetikusra, körmösre költik a pénzt, hanem a járgányára, piára).
19/20 anonim 

válasza:

13
Egyik sem talált, próbáld újra.
Higgyed el, hogy átlag vagy ronda férfiak közt is vannak férgek. Tudom, döbbenetes, de próbáld meg elképzelni.
20/20 anonim 

válasza:

#13 Képzeld el, hogy marhára nem így van. Tőlem mindenki azt kérdezgette, hogy egy ilyen jó nő mi a francért hagyja magát kihasználni? (Bár sosem tartottam magam olyan jó nőnek, mint mások)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!