Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ha a férfi használja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ha a férfi használja ki a nőt anyagilag? Miben nyilvánul meg?

Figyelt kérdés
Elég sokat olvasni róla itt is és máshol is, hogy a nők hogyan és miképpen használják ki a párjukat anyagilag, de milyen amikor a férfi használja ki a nőt?
2022. jún. 5. 01:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz a tünet: az egyik partner fizet, a másik nem. Ez elég messze elmehet: lakást bérel (a sajátjába költözteti), mert a közelben akarja tudni, ha épp d.gni akar, miközben a partner nem dolgozik sehol csak rendelkezésre áll.
2022. jún. 5. 01:57
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Elmentünk kirándulni, és ő pontosan 10 ezer forintot hozott 4 napra. (Hotel, kaja, strandbelépő stb.)

Többet nem mentünk nyaralni, de számtalan más esetben kihasznált. "Elfelejtett" apróbb kölcsönöket, hagyta, hogy pótoljak a benzinbe, pedig utólag kiderült, hogy vállalati autója van, és nem saját zsebből tankol. Véletlenül (tényleg véletlenül) tönkretett egy viszonylag értékes használati tárgyat, és eszébe sem jutott kifizetni, vásárláskor a "Fizess egyben, és utána elszámolunk" következetes elfelejtése és még sorolhatnám.

Az nem föltétlenül kihasználás kategória, de mindig könyörögni kellett, hogy menjünk valahova, csináljunk valamit, mozduljunk ki, pedig a saját fogyasztásomat/belépőmet MINDIG magamnak fizettem.

Amúgy kedves, jófej srác volt, csak kib.szott sóher. Egyetlen mentsége, hogy magára sem költött konkrétan semmit, soha.

Hát az én esetemben így nézett ki az anyagi kihasználás. A vicc, hogy nem is emiatt lett vége. :D

2022. jún. 5. 02:02
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Hát mi miatt lett vége?
2022. jún. 5. 02:04
 4/20 anonim ***** válasza:
96%

3

Világnézeti ellentétek, és az azokból fakadó késhegyre menő viták/ordenáré nagy veszekedések miatt. :D

Akkor döntöttem el, hogy vallásos férfival soha többé a büdös életben még véletlenül sem.

2022. jún. 5. 02:31
 5/20 anonim ***** válasza:
88%
Szerencsejátékozás tipikus példa. Vagy lusta elmenni dolgozni.
2022. jún. 5. 06:22
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Az egy nagyon ügyes férfi.
2022. jún. 5. 06:32
 7/20 anonim ***** válasza:
90%

Az én exem is ilyen volt. 1 évig voltunk együtt, de én utólag lelki zsarolással behajtottam rajta az összeget, merthogy felírogattam mèg a közös vásárlásokból a részét is, miután láttam, hogy mi a helyzet. Úgyhogy én végül visszakaptam, de nem volt egyszerű.

Sokkal többet evett, mint én, mégsem költött kb semmit, útiköltség felét kifizettette velem, mikor az én családomhoz mentünk, akik olyan ellátásban részesítették, amilyenben az övéi soha. Volt, hogy ilyen gyermeki csínyként adta elő, hogy át akart verni, hogy ő kevesebbet ad valamibe. Csak kuncogott, mikor rájöttem. Fél év után már nem is dolgozott, és amikor közöltem, hogy induljon munkát keresni, vagy kirakom a lakásból, még neki állt feljebb. Sértődötten sírdogált, hogy én hogy gondolom, hogy kihasznál…

Elhívott moziba olyan filmre, amit utálok, de beleegyeztem, hogy addig is együtt legyünk, viszont mondtam, hogy a jegyeket ő fizeti akkor, én meg a büfét. Röhögve kérdezte, hogy igen? Mondtam, hogy igen, mivel ő hívott el.

Nagyon nehezen tudtam kirakni a lakásból, zárat is kellett cseréltetni 2x, és el is adtam pár cuccát, hogy visszakapjam a pénzemet, mert mikor szakítottam vele, egészen adogatta meg a tartozást 10 000-ként, amíg azt hitte, visszafogadom. Amikor közöltem, hogy csak a pénz miatt állok vele szóba, írt, hogy akkor ő nem szeretne többet látni és fizetni se, mert megcsaltam. Ez nem volt igaz, de az adósság amúgy sem ezen múlik.

Összegezve:onnan tudod, hogy kihasznál, hogy soha semmit nem fizet, vagy a fogyasztásához képest aránytalanul keveset. Úgyhogy ne adj neki kölcsön egy fityinget se, ne előlegezz meg neki semmit, és ne költöztesd magadhoz!

2022. jún. 5. 06:59
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Amikor összejöttem az exemmel én már külön laktam, dolgoztam. Ő a szüleivel, és nem dolgozott. 27 évesek voltunk. Nem jártunk el költséges helyekre az elején direkt. Fél év után oda akart költözni hozzám. Mondtam hogy menjen el dolgozni, aztán meglátjuk. Dolgozott, de elég szarul keresett. Folyton kölcsön kéregetett kisebb dolgokra (akkor már együtt laktunk). A kaját én vettem mindig, én fizettem a benzint + egyéb kiadásokat. Amikor már több száz ezer volt a tartozása, akkor szóltam neki... Megvert. Kiraktam a lakásból, zárcsere, feljelentés. Még ő fenyegetőzött, hogy fogadjam vissza mert öngyilkos lesz. Aha! 😄 Elvakult hülye voltam. Megfizettem az árát. Figyeljetek a jelekre lányok. Én nem tettem.
2022. jún. 5. 07:15
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenek sosem lesznek öngyik. Túl önzőek hozzá. 😩

Az èn exem is fenyegetett ezzel, aztán mikor mondtam, hogy oké, csináld, azt hiszed, csinálta?

Dehogyis…

2022. jún. 5. 07:25
 10/20 anonim ***** válasza:
95%

Vannak parazita férfiak. Az első jel, hogy “otthon felejtettem a pénztárcámat, a kártyámat”, a második, hogy elvárja, előlegezz, kölcsön kéreget. A rezsibe nem akar fizetni, mert ő “csak” keveset eszik, éppen csak zuhanyozik, miatta nem kell többet fűtened, mint egyébként, stb.

Menekülj már az elején.

2022. jún. 5. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!