Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én csak 3 típust láttam eddig itt a fetisiszták közül:
• dagadt nő fetisiszta
• lábfetisiszta
• szép nő fetisiszta
Miért utáljátok őket, nők?
Közönyt érzek az itteni férfiak, így a fetisiszták iránt is. Semmi olyan heves érzelem, mint utálat vagy bármi más nincs bennem feléjük.
Ha a való életben közelítene meg valamelyik, akkor már lehet mást mondanék, de online térben úgy mégis kit érdekel? Arra izgulnak, amire akarnak, egészségükre.
Annyira nem hat meg, hogy miket írnak anoním oldalon. Nyilván van egy szint, amit ha megüt pár ember akkor felbasz, de mostmár ezt is tudom kezelni - nagyon sok türelmet tanított nekem ez az oldal.
Egyedül a lábfétisesektől tartok. Sajnos régebb bőszen válaszolgattam szexuális témakörben, mert segíteni akartam azoknak akiknek ténylegesen ilyen problémájuk van. Nem tudtam megkülönböztetni a ténylegesen segélykérő kérdéseket a trollokétól akik csak arra várnak, hogy nők írjanak a kérdés alá és így privátba letámadhassanak párat. Épp emiatt láttam pár lábfétises kérdést és hozzáállást, és olyan szinten elrettentett amit ott olvastam, hogy én szandálba se járok 2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!