Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem inkább a teltebb hölgyek tetszenek, akkor én egy "perverz fetisiszta" vagyok?
Hol húzódik a határ zsáner és fétis között?
Természetesen abszolút nem vagyok közömbös egy nő belső értékeivel kapcsolatban sem, de ha csak a szimpla, külső jegyeket vesszük figyelembe, úgy mindig is a kerekdedebb formák vonzottak.
Úgy érzem, a hölgyek reakciói alapján is (általában zavartan: "...akkor tényleg nem zavar, hogy kövérebb vagyok?"), hogy a társadalom megbélyegez emiatt.
Miért, mi az oka ennek? Miért ér egy gyönyörű arcú, de arányosan molett nő kevesebbet manöken, vagy átlagos társainál?
Miért lennél" perverz fetisiszta "?
Ha minden férfi a vékony nőket szeretné, egyetlen egy molett nőnek sem lenne Párja. A zsánered a molett nők, nekem meg a magas, vékony, sötét haj, barna szem :D...
Molett N.
Nem, a fétis ott kezdődik, hogy te KIZÁRÓLAG egy bizonyos dologtól tudsz izgalomba jönni.
Az, hogy a teltebb nők tetszenek, nem fétis, csak preferencia.
Tök egészséges vagy, hajrá, hál' istennek, hogy ilyen preferencia is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!