Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Először alszok együtt Barátomm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Először alszok együtt Barátommal. Volna néhány kérdésem. (? )

Figyelt kérdés

Szerintetek mibe aludjak? Van pizsamám, de azok ilyen otthonosítottak, szóval van rajta pár luk, stb :D

Mit csináljak, hogy ne kelljen pukiznom majd?:S Ez nekem kényes téma, és általában este sokat kell :S

Ő velem aludjon egy ágyban (1 személyes), vagy aludjak vele együtt a földön (olyan felfújhatós ágyon :D)?

Esetleg még tippeket is szívesen fogadok:)

15/L

2010. szept. 18. 22:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy meg tanácsot kértél, minek kérsz ha úgyis a saját fejed után mész? Hát akkor aludj tangában és fingd össze a barátod.

Én irtam neked segítőkész választ, vagy megfogadod vagy nem, te döntöd el :)

L/17

2010. szept. 18. 22:43
 12/27 A kérdező kommentje:
Attól, hogy nem reagálok valamire, még megfogadhatom -.-
2010. szept. 18. 22:44
 13/27 anonim ***** válasza:
91%
Tökmindegy miben fekszel le, úgyis meztelenül köttök ki egymás karjaiban. Azért egy nagyobb pólót vegyél fel utána, ne fázzon meg a hátad. A pukizás nem gond, nem érdemes emiatt feszengeni. Arról ami álmodban történik nem sokat tehetsz. Biztos ő is elereszt egyet-kettőt, hisz emberek vagyunk. Képzeld el hogy mindketten ott feszengtek emiatt egymás mellett és arra vártok, hogy fingjon már a másik, hogy nevessünk rajta és hogy végre én is elengedhessem.
2010. szept. 18. 22:45
 14/27 A kérdező kommentje:
Elképzelve ez a szitu nagyon vicces, de lehet benne valami :D
2010. szept. 18. 22:46
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőm az én pólómban alszik, jó nagy rá, szinte mint egy hálóing :)
2010. szept. 18. 22:46
 16/27 A kérdező kommentje:
:) Ez aranyos.
2010. szept. 18. 22:48
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Esphumizan.
2010. szept. 18. 23:47
 18/27 anonim ***** válasza:
Miért nem mer egy csaj se a pasija előtt fingani? Ezt sose értettem, én mindig szoktam a barátnőm előtt és néha ő is:)
2010. szept. 19. 00:48
 19/27 anonim ***** válasza:
62%

fingassz, öcséééém!!! :D

fingós

2010. szept. 19. 01:00
 20/27 anonim ***** válasza:
Aludj abban, amiben jól érzed magad és a puki miatt ne aggódj, mert ez teljesen természetes dolog! Inkább engedd ki, minthogy fájjon a hasad!
2010. szept. 19. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!