Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőcsábászat és az intelligencia között milyen összefüggés van?
Olvastam arról, hogy a komoly kapcsolatot favorizáló pasik intelligensebbek, mert ők képesek az evolúciós késztetést (minél több nővel való szexuális aktust) legyőzni.
Ugyanakkor induljunk ki abból, hogy a nőknek megvan az az adottsága, hogy jobban olvassák a testbeszédet. Ennek ellenére a nőcsábászok el tudják hitetni velük, hogy az ő szándékaik komolyak. És nem csak naiv lányokat tudnak elhitetni, hanem időnként komoly nőket is. Ez viszont arra ural, intelligensek.
Akkor mi az igazság?
#9-10
Nem az ilyen incel téveszméket értettem nőcsábász alatt, bár a kérdés is nagyon le volt egyszerűsítv, de de mindegy. De nézzük a te példádat: ha egy férfi jóképű, és tapadnak rá a csajok, az NEM nőcsábász, mivel NINCS MIT csábítani.
Az a nőcsábász, akivel akkor is lefekszik egy nő, ha van valamilyen akadályozó tényező: mert srác nem az esete, mert férjes asszony, mert éppen trauma alatt van, stb. És ezt sokszor csinálja.
"A nőcsábàszok sokkal jobban értenek a nőkhöz munt az átlag"
Max. felszedni tudnak egy nőt jobban, de az még nem azt jelenti, hogy "értenek is a nőkhöz" (? az meg mi?) és képesek egy működő kapcsolatot fenntartani.
"akadályozó tényező: mert srác nem az esete"
Jólvan, majd szólj, ha láttál ilyet ;). Ha egy nőnek külsőre nem tetszik valaki, akkor bármit csinálsz nem áll le veled.
Velem leállnak. Mert van egy normális megjelenésem, stílusom, és vállalható vagyok akkor is, ha nem vagyok kifejezetten az esete a csajnak.
De nem szeretném, ha a beszélgeté elmenne ebbe az irányba. Inceleket nem szívesen látok ebbe a topikba, és gondolom, te az vagy. Te ne gyere ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!