Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőcsábászat és az intelligen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőcsábászat és az intelligencia között milyen összefüggés van?

Figyelt kérdés

Olvastam arról, hogy a komoly kapcsolatot favorizáló pasik intelligensebbek, mert ők képesek az evolúciós késztetést (minél több nővel való szexuális aktust) legyőzni.

Ugyanakkor induljunk ki abból, hogy a nőknek megvan az az adottsága, hogy jobban olvassák a testbeszédet. Ennek ellenére a nőcsábászok el tudják hitetni velük, hogy az ő szándékaik komolyak. És nem csak naiv lányokat tudnak elhitetni, hanem időnként komoly nőket is. Ez viszont arra ural, intelligensek.

Akkor mi az igazság?

2022. jún. 4. 12:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#9-10

Nem az ilyen incel téveszméket értettem nőcsábász alatt, bár a kérdés is nagyon le volt egyszerűsítv, de de mindegy. De nézzük a te példádat: ha egy férfi jóképű, és tapadnak rá a csajok, az NEM nőcsábász, mivel NINCS MIT csábítani.

Az a nőcsábász, akivel akkor is lefekszik egy nő, ha van valamilyen akadályozó tényező: mert srác nem az esete, mert férjes asszony, mert éppen trauma alatt van, stb. És ezt sokszor csinálja.

2022. jún. 4. 14:41
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

"A nőcsábàszok sokkal jobban értenek a nőkhöz munt az átlag"

Max. felszedni tudnak egy nőt jobban, de az még nem azt jelenti, hogy "értenek is a nőkhöz" (? az meg mi?) és képesek egy működő kapcsolatot fenntartani.

2022. jún. 4. 14:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Képesek lennének a fenntartásra csak nem ér annyit nekik az aktuális. Ezért nőcsábász a nevük. Mert csak a csábitásig mennek el.
2022. jún. 4. 14:52
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem mindenki vágyik "működő kapcsolatra". Van, aki fiatalon szórakozni akar.
2022. jún. 4. 14:59
 15/18 anonim ***** válasza:
69%

"akadályozó tényező: mert srác nem az esete"

Jólvan, majd szólj, ha láttál ilyet ;). Ha egy nőnek külsőre nem tetszik valaki, akkor bármit csinálsz nem áll le veled.

2022. jún. 4. 15:00
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk egy lány naivsága nem is a pasi nőzési tehetségét bizonyítja. Sokan hiszik hogy mennyire értenek nőkhöz, igen a s*gghülye naivákhoz. Azokat könnyű is megvezetni. De az értelmesebbek átlátnak a szitán, és megtartani sem olyan könnyű őket, többnyire ott buknak el ha az első rostán át is mentek. Vajon miért nem tudnak a legjóképűbb férfiak normális kapcsolatokat felmutatni? Mert egész életükben barbiebabákat fogyasztottak nulla aggyal. Normális nők meg össze sem állnak velük semmi komoly kapcsolati tapasztalattal, így hát megszívták. De annyira mégsem, mert mindig lesznek akik odadobják magukat nekik, csak azok én nem nevezném nőknek. N
2022. jún. 4. 15:03
 17/18 anonim ***** válasza:

"...legjóképűbb férfiak... normális nők meg össze sem állnak velük..."

[link]

2022. jún. 4. 15:04
 18/18 A kérdező kommentje:

Velem leállnak. Mert van egy normális megjelenésem, stílusom, és vállalható vagyok akkor is, ha nem vagyok kifejezetten az esete a csajnak.

De nem szeretném, ha a beszélgeté elmenne ebbe az irányba. Inceleket nem szívesen látok ebbe a topikba, és gondolom, te az vagy. Te ne gyere ide.

2022. jún. 4. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!