Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasinak lehet valami kattanása?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasinak lehet valami kattanása?

Figyelt kérdés
Lejár egy nagyon jóképű srác a fitnessbe. 3 éve is vadászgatott. Nálam is próbálkozott. Most is ezt láttam. Hogy lehet, hogy az ilyennek nincs barátnője? Nekem gyanús, hogy egy jóképű férfi, akinek elvileg mindene rendelkezésre áll, hogy barátnője legyen, egyedülálló. Lehet valami kattanása, hogy egy faszi egyedül van?

2022. jún. 3. 23:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Én ismerkedtem anno egy külsőre 10/10-es edzőtermi sráccal, de kiderült róla hogy el szeretné köttetni magát annyira gyűlöli a nőket. De azért szexelt volna.. Úgyhogy ha hosszú ideje nincs barátnője az egy jel.
2022. jún. 4. 01:08
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy most nincs barátnője, ha folyamatosan ismerkedik, akkor a 3 év alatt biztos volt hosszabb-rövidebb ideig kapcsolata. Attól, hogy valaki jól néz ki, attól még a nők nem dobnak rögtön hátast, úgyhogy nem 1-1 alkalmi kapcsolata volt a 3 év alatt.
2022. jún. 4. 01:45
 13/15 anonim ***** válasza:
14%

"Attól, hogy valaki jól néz ki, attól még a nők nem dobnak rögtön hátast"

[link]

2022. jún. 4. 01:49
 14/15 harebell ***** válasza:
84%

Ha jól értem, az elmúlt 3 évben nem láttad, tehát az is lehet, hogy közben volt kapcsolata és addig nem "vadászgatott".

Amúgy a legkézenfekvőbb opció, hogy nem is akar komoly kapcsolatot. De persze az is lehet, hogy akar, de valami miatt egy kapcsolata se működik. Nekem is van olyan jóképű férfi, illetve szép nő ismerősöm, aki simán össze tud szedni valakit, de aztán pár hónap után rendszeresen kudarcba fulladnak a kapcsolataik.

2022. jún. 4. 07:24
 15/15 Mathus ***** válasza:
58%
most már három állandó kérdés van (ugyanazoktól a kérdezőktől), ami elborítja a felület kétharmadát - az inceles, a csúnyanős és az edzőtermes (ezt is kétnaponta látom beírva ugyanattól az embertől). tudom, hogy az oldal neve az, hogy gyakorikérdések, de ez nem azonos azzal, hogy gyakran felteszem ugyanazt a kérdést, hogy figyelmet kapjak.
2022. jún. 4. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!