Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az inceleket ennyire megviseli a nőhiány, miért nem adnak esélyt a ronda nőknek?
2
Hohóó... Akkor bizony az is igaz, hogy egy dolognak hagy kelljen megfeleljen már egy férfi: Tudjak rá benedvesedni. Elhiszed, hogy a nők nem robotok, hanem szükség van valamennyi tényleg minimális vonzalomra a benedvesedéshez? Szó szerint nem bírnék lefeküdni egy számomra ronda férfival, mert nem nedvesednék be rá.
Amúgy egyetértek veled, csak az iderajzó incelek kedvéért kiegészítettem a mondandódat.
6
Én sem tudom, de mint látod, engem is lepontozott valaki. Úgy tűnik, egyesek szerint a nőknek, mások szerint a férfiaknak nincs szükségük vonzalomra a szexhez... Érdekes hely lehet a fejük. :DD
"kimaradt egy rohadt fontos periódus az életemből és nem tudom visszahozni"
Én mindig szép nőknél népszerű srácokkal lógtam. Megye legjobb gimijébe jártam. Ált./gimiben is benne voltam az iskolai kosárcsapatban. Teniszeztem. Egyetemre jártam. Nagyon jól fizető állásom van, utazok sokat, drága hobby-kra telik, budapesti posh szórakozóhelyekre jártam minden hétvégén. Viszont ronda vagyok. Tippelj hány nőm volt eddig :D. Sikertelenséged nem az általad megjelölt okokban keresendő, hanem a külsődben ;).
˙ʞǝulǝʞǝpɹé ɯǝu ɯǝƃuǝ ƃǝɯ ʞozɐ ǝp 'ǝuʇǝɥǝl sᴉ ɯǝʞǝu ɯőu ɐpuoɹ ɯopnʇ 'uǝƃI
"Nők meg ugye telehazudoznak mindent, hogy nem a külső számít... "
Nem, aki itt hazudozik, az te vagy.
A legtöbb nő nem azt mondja, hogy nem számít a külső, hanem felvállalja, hogy olyan párt szeretne, akihez vonzódik is (MIVEL EZ A NORMÁLIS).
VISZONT az nem igaz, hogy CSAK az számít, és az sem, hogy attól minden sz.art eltűrünk valakinek, mert jól néz ki, még azt is, ha egy s.eggh.ülye paraszt, vagy bánt.
Akkor csak most csak neked egy hülye nő válasza 10 másodperc keresés után, száz meg száz ilyen hazugsággal van tele minden, 14-es hozzászólás:
"A külső mulandó, nem az alapján választanak párt azok, akik vélhetően hosszútávra keresnek kapcsolatot és számukra 𝗻𝗲𝗺 mérvadóak a felszínes külsőségek"
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!