Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz lenne ha 16 évesen prostihoz mennék?
Ugye az elözö kérdésembe leírtam, ( amit töröltek illegális cucc miatt ) hogy 16 éves vagyok.
Elég jóképű , helyes srác vagyok.
5-6 barátnőm volt így 2 év alatt (átlagban 3 hónapig tartottak a kapcsolataink ) , mind elég jól nézett ki , kicsit ilyen " plázacica" stílusuak voltak, de egyikkel se jött össze nagyon a szex..
Hogy miért ? Hát , azt mondta mind , hogy " még nem állnak készen rá"
Igaz 2-t megujjaztam , az egyik meg orálisan kielégített ( leszopott ) , de egyikkel se feküdtünk le , pedig én már nagyon kívánom..
Másik kérdésembe írták , hogy olyan hogy "tiniprosti" ( 14-17éves ) , az illegális.. szóval szerintetek gáz lenne ha keresnék egy szép ,fiatalabbat mondjuk 18 évest ?
Én már nagyon kívánom, és kérlek ne írjátok hogy találok majd úgyis akivel összejön , mert így 6 csaj után nincs kedvem megint hónapokat várni , föleg ha abból se lesz semmi.. : S
Nem! nem gáz!
Keress a neten szexpartnert, és menj el hozzá. Igaz egy óra 12-15 ezer de az biztos hogy emlékezetes lesz! :)
Mellesleg: Megujjaztál egy fiatal plázacicát, és nem dugtad meg?! Ez eléggé pancser munka! :D
tegnap 20:47
De hát az ujjazás és a szex csak pár centire van egymástól a listában. :)
Nem akarok fogadkozni de én tuti rá tudnám venni a csajt. :)
Nagyon gáz lenne!
Prostikhoz járni hatalmas szégyen, főleg ilyen korban.
Azoknak való akik annyira bénák, hogy képtelenek egy nővel összejönni.
Neked többször is sikerült ráadásul igazi szép cicákkal ahogy írtad is.
Ne járasd le magad!
Tartsd magad többre!
tegnapelőtt 14:50
Miért lenne valaki kevesebb, ha prostihoz menn?!!! :S Nem értem! Egyáltalán nem leszel kevesebb ettől, csak boldogabb és tapasztaltabb!!!
Ha nem érted, akkor hiába is magyarázom.
Boldogabb? Eléggé kétlem.
Szerintem magát járatja le. Inkább jöjjön össze egy lánnyal, de ha nem akar párkapcsolatot, akkor pedig egy csak szex és más semmi felállást vagy egy éjszakást nyomjon.
tegnap 10:13
Ki előtt járatná le magát?! Ne írj már hülyeségeket!
Saját maga előtt.
Saját magát alacsonyítaná le, főleg hogy fel is tud szedni normális nőket.
Te ne írj már hülyeségeket! Bár ha ezt így kell elmagyarázni, akkor hiába is magyarázom, úgy sem érted meg.
Menj te prostihoz, az való neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!