Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan lánnyal, aki mindig szokott orrkarikát hordani?

Figyelt kérdés
Zavar téged, ha a lány orrkarikát hord?

2022. jún. 1. 18:28
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Attól függ, hogyan néz ki, milyen a személyisége meg ilyenek.
Én nem szeretnék magamnak orrkarikát. De ha a lány igen és tetszik neki, akkor nem szólok neki miatta.
Nekem teljesen semleges. Nem ezen múlik, hogy összejövök-e a lánnyal vagy nem.
Egyéb válasz. Kifejtem kommentben.
58 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Hát nem túl ízléses, be kell vallani.
2022. jún. 1. 18:43
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem mindegy, hogy az illető 20 vagy 40 éves.
2022. jún. 1. 18:47
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Nekem van orrkarikám és nem akarnak összejönni velem, bár orrkarika nélkül se volt soha sikerem, mert ronda vagyok :D Amúgy nyilván stílus/ízlésfüggő, vannak pasik, akiknél direkt előny a testékszer, mások meg rosszul vannak tőle. A válaszokból az jött le, hogy itt gyk-n nincsenek jelen tömegesen az "extremitások" iránt nyitott férfiak, szóval rossz helyen méred fel az igényeket.
2022. jún. 1. 19:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor az igen-nem válaszokat melyik kérdésre válaszoljuk?
2022. jún. 1. 19:16
 5/14 A kérdező kommentje:
A válaszlehetőségek a kiírt kérdésre vonatkoznak. "Összejönnél olyan lánnyal, aki mindig szokott orrkarikát hordani?"
2022. jún. 1. 19:37
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Fiúra is lehet választ adni?
2022. jún. 1. 20:04
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is van, elvileg szép arcú vagyok, és sokan szerint jól is áll...Nem érzem azt, hogy ez akadályozna a párkeresésében.
2022. jún. 1. 21:18
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
20 éve van az orromban piercing, ebből 10 éve karika. Nem éreztem soha a hátrányát párkeresésnél. Sőt... 🙂
2022. jún. 1. 21:57
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
Nekem sajnos ha orrkarikát látok, nem a vagány önkifejezés jut eszembe, hanem hogy hogy tudhat úgy orrot fújni. Hogy biztos valami zsepicsücsökkel kell piszkálgatni, hogy kibányássza.
2022. jún. 2. 05:49
 10/14 anonim ***** válasza:
52%
Én szexinek gondolom
2022. nov. 2. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!