Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok / nők mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok / nők mit gondoltok rólam a képeim alapján?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy az ellenkező nem mit gondol rólam. Ne vegyétek komolyan a képen látható pózokat mert a sapkás képet pl. haverokkal közös csoportba készítettem. Ott pedig nyilván előfordulnak ilyen képek. Egyébként 25 évesn azt veszem észre, hogy jó páran megnéznek az utcán viszont mégis évek óta szingli vagyok. Még annyit hozzátennék, hogy nem vagyok nagyon magamat fotózgató típus és a képekkel ellentétben a való életben egy full pozitív sokat humorizáló és mosolygó pasi vagyok. Akikkel eddig találkoztam mindenki kellemeset csalódott, hogy a képekkel ellentétben teljesen mást látott rajtam.

[link]

[link]

2022. jún. 1. 15:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egy nagyszám.
2022. jún. 1. 16:15
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Nem lenne baj veled, csak ne görcsölj ennyire rá.

A szakáll, borosta nem áll jól neked.

Milyen lányt keresel?

Mik az elvárásaid?

2022. jún. 1. 16:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagy az arcod
2022. jún. 1. 17:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy csúnya, az első képet nőktől elzárva tartsd😉
2022. jún. 1. 18:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kinezeted a notlenseg oka, mashol kell a hibat keresni.
2022. jún. 1. 19:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs gond a külsőddel, más lesz a bibi.
2022. jún. 3. 09:15
 17/18 anonim ***** válasza:
91%

Megint itt vagy ... 🤣

Helyes vagy amúgy de nem áll jól a szakáll vagy mi az.

22/N

2022. jún. 3. 20:30
 18/18 anonim ***** válasza:
27%
Olyan semmilyen vagy. Nincs nagyon semmilyen frizurád, nem vagy valami ápolt, stílusod se nagyon van. Kb észre sem vennélek.
2022. jún. 11. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!