Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan sráca aki együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan sráca aki együtt volt 1000 lánnyal?

Figyelt kérdés

Tegnap olvastam egy kérdést és elgondolkodtam.Nem kicsit hihetetlen számomra.Ti ismertek valakit akinek ilyen magas volt a szexuélis partnereinek a száma?

A kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2022. jún. 1. 10:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Nekem 3 számjegyű az eredmény és 38 éves koromig "gyűjtöttem" össze, de még így is rengeteg ez, most 43 vagyok és 5 éve csak egy nő van az életemben, ezért nem emelkedik már a szám. Akinek 1000 vagy felette az szinte a "lehetetlen" kategória magamból kiindulva írom, hisz ígyis mindig volt nő, akit szúrtam egyfolytában változatosan, szóval tényleg az már soknak hallatszik. Wilt Chamberlain-ről írták meg maga is mondta, hogy kb. 20.000 nővel volt együtt. Mondjuk az ember egy földre szállt félisten volt az alaktával, ha nem is a szépségével :D (kosaras volt).
2022. jún. 1. 10:34
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
van kb egy tucat ember a világon aki állítja, hogy volt ennyi partnere
2022. jún. 1. 10:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindig van 1-2 ember aki előadja magáról - gyanúsan sok közöttük az is, aki előadja a heti 5 milliót keresek fél óra munkával.
2022. jún. 1. 10:40
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Ha van olyan nő, aki ennyi pasival volt, az is szenzáció lenne?
2022. jún. 1. 10:47
 5/13 anonim ***** válasza:
64%
Ha van ilyen, akkor Barney Stinson az :D
2022. jún. 1. 10:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen 1000 lany, aha 😂, legalább lenne idősebb hogy hihető legyen
2022. jún. 1. 11:14
 7/13 anonim ***** válasza:
40%
4-es, nem.
2022. jún. 1. 11:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ok, akkor az természetes, értem ;)

2022. jún. 1. 11:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

8. Ha jól érzi magát a lány így és egyezik azzal, ahogy az életét elképzelte, akkor miért ne?

Se nem dicsőség, se nem szégyen.

Férfiaknál a versenyszerű nőzés ezzel szemben egy nagy faszméregetés ám. Bár pont a normális nőket meg nem fogja érdekelni, tehát sokra nem megyünk ezzel a versennyel sem.

2022. jún. 1. 12:02
 10/13 anonim ***** válasza:
18%

Ha feminista vagy és egyenlőséget akarsz, akkor légyszi ne ebben a kérdésben légy éllovas. Amíg a férfiak bárkit megdugnak, addig a női skalpgyűjtögetés nem lesz nagy cucc.

Vannak fontosabb kérdések, pl. a szegregációban élő nők vagyoni függése vagy ilyesmik. Hajrá.

2022. jún. 1. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!