Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan sráca aki együtt volt 1000 lánnyal?
Tegnap olvastam egy kérdést és elgondolkodtam.Nem kicsit hihetetlen számomra.Ti ismertek valakit akinek ilyen magas volt a szexuélis partnereinek a száma?
A kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ok, akkor az természetes, értem ;)
8. Ha jól érzi magát a lány így és egyezik azzal, ahogy az életét elképzelte, akkor miért ne?
Se nem dicsőség, se nem szégyen.
Férfiaknál a versenyszerű nőzés ezzel szemben egy nagy faszméregetés ám. Bár pont a normális nőket meg nem fogja érdekelni, tehát sokra nem megyünk ezzel a versennyel sem.
Ha feminista vagy és egyenlőséget akarsz, akkor légyszi ne ebben a kérdésben légy éllovas. Amíg a férfiak bárkit megdugnak, addig a női skalpgyűjtögetés nem lesz nagy cucc.
Vannak fontosabb kérdések, pl. a szegregációban élő nők vagyoni függése vagy ilyesmik. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!