Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fèrfi miért marad együtt egy ilyen nővel/lánnyal?
A baráti társaságunkban van egy pár, a férfi jó barátja az én páromnak. Én sem vagyok rosszban a nővel, de valahogy mindig sikerül kiakasztania a viselkedésével.
Rettentő sokat veszekednek, mindig talál valami kivetnivalót a nő amit aztán addig visz, hogy ordibál, sir, csapkodja az autót és szidja a férfit.
Nagyon alaptalan és semmiségekből képes óriási vitákat szítani, általában ha elmegyünk valahova mindig veszekedve rohan el a csaj , a párja meg utána persze. Pl bulikban vagy akár rendezvényeken, amelyre együtt mentünk kb a felénél elkezdőik aztán csak ketten maradunk a párommal. Rengeteget parancsolgat neki, minden úgy kell legyen, ahogy a nő akarja. Pl múltkor túráztunk és tálaltunk a földön valami kis apróságot amivel elkezdtünk játszani hárman, persze a nő nem szállt be, de utána elkezdett hisztizni, hogy fejezzük már be, mert eltaláljuk őt, és idegesítjük. Azzal volt vége, hogy konkrétan megtiltotta a férfinak hogy újra a kezébe vegye a játékot.
Azért itt kijött belőlem is, hogy amiért egyedül nincs kedve valamihez, attól mi 3-an miért kellene abbahagynunk? Majdnem összevesztünk, de mondanom sem kell, hogy az egész hangulatot elrontotta. Persze ezek mellett nagyon kényes, megkarcolja egy ág, vizes lesz a cipőe s már mártírkodik. Ilyenkor mindig sajnálom a srácot, mert amúgy ő is tök jól szórakozna velünk, amíg a csaja meg nem tiltja. Persze aztán azt teszi amit mond, mert ha nem, akkor véget mem érő hiszti, ordibálás lesz.
Elgondolkodtam, hogy egy férfi miért marad együtt egy ilyen nővel? Hogy tud ennyire engedelmeskedni és mindent elnézni neki? Többször hallottam azt is, hogy érzelmileg zsarolja, pl ha nem ért vele egyet, akkor váljanak külön. Persze mindig enged a fèrfi.
Mit gondoltok erről? Ti ismertek ilyet, együtt maradnátok egy ilyen kapcsolatban? Amúgy 27 éves a "nő", de annyira éretlenül viselkedik, ezért hivatkoztam rá lányként.
25n
En nem terrorizalom igy a paromat, meg nem akasztanak ki a gyerekes hulyeskedesek, vagy legalabbis nem mindig, de egyeb dolgokon sokat hisztizek. (Ezek par perces hisztik, nem ajtocsapkodas, meg mondjuk altalaban tarsasagban nem szoktam.)
Az tartja mellettem, hogy ezeket a dolgokat leszamitva nagyon jol kijovunk es rengeteg szep, vicces, erdekes, stb kozos pillanatunk van. Rolam is le lehetne irni boven ennyi szoveget, hogy mennyi felesleges hisztim van, de altalaban egy kapcsolat ennel tobbol all, es ti sem vagytok mindig veluk ott, nem tudjatok, hogy amugy mennyi minden mukodik jol a kapcsolatukban.
Nekem meg az volt fura, amikor apammal voltunk vasarolni kettesben es felhivta a boltbol a feleseget, hogy venne maganak egy dolgot, az meg megtiltotta telefonon keresztul. (Valami par ezer forintos cucc volt, nem draga dolog.) En pl ezt nem viselnem el, ha engedelyt kellene kernem erre-arra, ok megis 20 eve hazasok🤷🏼♀️
Saját tapasztalatomból kiindulva: a srác ezt nem látja, megy nem így veszi le.
Voltam így kapcsolatban, a szakítás után világosodott meg nekem is a szitu.
#9: Más kérdéseknél pedig arról áradozik egy csomó nő, hogy a férfiak mennyire szeretik az alárendelhető csajokat és nem maradnak együtt olyannal, aki nem ilyen.
Eldöntitek, hogy akkor mit szeretünk? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!