Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso randin puszival illik koszonni a masiknak?
1 hete beszelunk kb messengeren, telefonon nem beszeltunk még.
Nem tudom , hogy hogyan illik koszonni nem voltam még randin. Viszont eleg jokat beszelunk, kedvelem nem hiszem hogy illo lenne puszi nelkul koszonni
Mi a velemenyetek errol?

Szerintem ez attól is függ hogy ismeritek-e egymást vagy nem.
Ha van mar egy alap ismeretség, nem először látod akkor szerintem köszönjetek úgy ahogy szoktatok, ahogy jön, nem kell semmit erőltetni.
Ha az első randi=első találkozás akkor szerintem nem kell.
Nekem egy olyan randim volt, ahol az illetőt akkor láttam először, mi kezet fogtunk hiszem bemutatkoztunk egymasnak és elköszönésnél volt arcrapuszi. Nem lett amúgy belőle semmi, de udvariasak voltunk, nem volt annyira gáz.

Nem tudom, nekem volt olyan, hogy a randi elején láttuk élőben egymást először, előtte csak képeken. Nem adott puszit a lány, sőt kifejezetten rideg volt, szinte észre sem vett. Aztán randi végén már magától ő ölelt meg. Ehhez kell a jó duma. De így se lett belőle több.
Hozzá kell tenni én sem voltam tőle hasra esve, de illemből akkor is nálam a csaj 1-est kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!