Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok jó dologból, élményből marad ki az akinek csak 25 körül sikerül először párt találnia?
Bánom nagyon hogy a tiniszerelem kimaradt, nagyon jó lehet pedig.
Meg hogy majdnem 10 évet kellett várnom és nagyon sokat voltam szomorú hogy senkinek nem kellek.
Akiknek volt 25 alatt kapcsolata, ha nem lett volna hiányérzeted lenne, meg sok mindenből kimaradtál volna?
Te is tudod, hogy igen.
Dolgozz magadon, mert több élmény ki fog maradni.
Mi az, hogy kimaradt? Sosem értettem, hogy miért gondolkodnak sokan úgy, mintha lenne egy előre meghatározott, lineáris életpálya, amitől ha eltérsz, az biztos hogy rossz lesz és fájdalmas. Nincs ilyen, és ha lenne is, az végtelenül unalmas lenne.
Lehet, hogy várnod kellett, de most összejött, ez is nagy dolog. Előtted van több évtized, arra fókuszálj inkább.
" Bánom nagyon hogy a tiniszerelem kimaradt, nagyon jó lehet pedig."
Inkább örülj neki. Sok agyfasz meg hisztitől óvtad meg magad. Tinilányok úgyse tudnak mást, csak az idegeiden táncolni.
Persze tisztelet annak a nagyon ritka,de annál értékesebb kivételnek.
Én mindenképp bántam volna, mivel a férjemet 17 évesen ismertem meg. Első és egyetlen, viszont annak a híve vagyok, hogy minőség>mennyiség.
Szerencsés vagyok, mivel tényleg elsőre sikerült szuper partnert találnom, viszont ha nem így lett volna, nem bántam volna, ha 25 évesen jön el az igazi, de az akkor tartós legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!