Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőre ráirkálnak a facebookon férfiak?
Kint van egyöntetűen hogy van párkapcsolatom, ennek ellenére nem rakhatok ki képet magamról mert egyből el kezd/kezdenek írkálni. Nincs többezer ismerősöm, csak akiket valóban ismerek. Sokkal már több mint tiz éve nem is találkoztam, ennek ellenére rám írkálnak napi szinten.
Ez miért jó bárkinek is?
Volt akit szépen megkértem hogy ne üzengessen mert a párom nem veszi jó néven, erre még én voltam a rib..c.
Ezek után el tudom képzelni hogy az igazán bomba csajok milyen üzeneteket kaphatnak napi szinten. :D

Volt akit "véletlenül" töröltem, de azután is írkált hogy most haragszom rá?!, csinált új reget stb.
És ami vicc hogy van akinek pl szintén van felesége, annó a barátnőm volt. 🙂
Én érzem kellemetlenül magam.
Azzal nincs is problémám ha valaki egyszer megkérdezi hogy vagyok, na de napi szinten. 🙂
Meg akkor utána jön az udvarlós szöveg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!